Sem spucal vso nesnago. Sedaj je telefon spet priklopljen na kabel, vendar nobenega odziva (black screen) niti rdeča baterija se ne pojavi.
| iPhone 6, 6 Plus (težave take in drugačne) | |||||
Sem spucal vso nesnago. Sedaj je telefon spet priklopljen na kabel, vendar nobenega odziva (black screen) niti rdeča baterija se ne pojavi.
|
|||||
Imam iPhone 6, star skoraj eno leto.
Te dni, ko je bolj mrzlo, in ko se telefon ohladi na zunanjo temperaturo (10 stopinj), se mi telefon izključi. Ko ga želim vključiti se na ekranu prikaže znak za prazno baterijo. Ko dam telefon nazaj v žep in ga segrejem, se telefon normalno vključi in kaže 90% baterije. Je to normalno, ali ga nesem na servis, dokler je še v garanciji? |
|||||
Ja to je normalno. p.s. seveda ni normalno, dokler je v garanciji ga odnesi na servis |
|||||
Imaš morda vključen na 6s WiFi Assist (če je podatkovni prenos boljši od WiFija, preklopi nanj)? Settings -> Cellular (Mobile) Data, čisto spodaj je Wi-Fi Assist. |
|||||
Pozdravljeni! Nujno rabim nasvet oz. predlog. Vem da je v tej temi nekje zapisano glede poškodb stekla, ampak odkrito povedano je prevec za brat. iPhone 6 plus. Kje oz. Kdo najbolj ugodno in kvalitetno zamenja steklo?
Lp |
|||||
Počakaj par dni na novico. |
|||||
Jutri nesem že drugič 6-ko na servis, zaradi pokanja ekrana. Zanima me, kako rešiti problem, da ne bom par dni brez telefona. Sicer imam še nekje eno staro Nokio samo ne vem, kako bo s sim kartico. Ta, ki je v iPhonu je manjša, kot so bile včasih. Ali se je mogoče dogovoriti za nadomestni aparat? Aja, pa še to, ali je EPL servis tudi na Kongresnem trgu?
|
|||||
V kolikor je bil kupljen npr. na Telekomu, vam oni ponudijo nadomestni telefon. In ja, servis EPL je na kongresnem trgu, kjer je tudi sama trgovina. |
|||||
Mislim, da je edino EPL na Kongresnem trgu
|
|||||
iz prejsnega iphona 4 sem naredu backup,potem sem naredu restore na iphone 6plus. po enem tednu so mi na servisu dali nov telefon 6plus.Ko sem ga priklopil na itunes da bi naredu restore na racunalniku ni bilo vec backupa. Racunalnik je moj noben ni nic brisal niti prizigal. Zanima me ali obstaja kaksna resitev?
Lp.Gasper |
|||||
Vem, da je trgovina na kongrescu; servis bi bil lahko tudi drugje, zato sem vprašal! |
|||||
Evo, zdaj je zaslon spet začel pokat na mojem 6 Plus (5 dni od "popravila"), sicer zelo minimalno, ampak je zadeva nazaj, in siguren sem, da se bo v nekaj časa zadeva povrnila na prejšnje stanje ko je konkretno pokalo. Upam samo, da se zadeva reši v času garancije.
![]() |
|||||
Rabim nasvet prosim
na mojem 6+ je kar naenkrat zaslon postal neodziven, pomeni, da nobenega sdotika ne zazna, tko da ga tut ugsnt ne morem. Je kaka hard reset možen, da se vgasne in zažene ponovno? Hvala Lp |
|||||
Drzi power in home button hkrati dokler se ne pokaze apple logo.
|
|||||
WTF se dogaja s tem searchem na IOS 902 ?
sem vklapljal pa izklapljal že vse živo, pa mi še vedno najde samo naključne kontakte ko iščem... vsi so syncani z googleom... _________________ LP, KAALman |
|||||
Jaz imam isti problem. Vcasih dela, vecinoma pa ne ![]() |
|||||
Ok sem naredil hard reset (večkrat). Po tem telefon nekaj časa dela normalno in zopet zmrzne oziroma postane ekran neobčutljiv na dotike. Dvakrat sem tudi opazil med vžiganjem telefona, da se na zgornjem robu zaslona pojavi bela črta (ne vedno) in takrat telefon že ob zagonu ne dela. Kakšna ideja? Hardware ali software napaka? Lp |
|||||
tudi pri meni na 6+ se to dogaja.. samo da meni "crkne" samo touchscreen, tipke delujejo in tudi software deluje, če rečem siri da odpre npr.viber ga odpre, vendar pa touchscreen še naprej nedeluje in moram tako resetirati telefon. Se mi je pa to dogajalo že na ios8 in sedaj prav tako na 9ki. Restore ne pomaga.
|
|||||
Kako povedat servisu da je touch odleplen ker se cuti? dobil sem telefon iz servisa in so napisala da se ne čuti
![]() |
|||||
Več sreče prihodnjič, haha. Pošlji še enkrat, to je meni na telekomu povedal. Kaj poka ti?
|
|||||
| « Poglej prejšnjo temo - iPhone težave - Poglej naslednjo temo » | Pojdi na stran Prejšnja 1, 2, 3 ... 109, 110, 111 ... 150, 151, 152 Naslednja |
Gostovanje: 3fs.si |
Vsa vsebina spletne strani je last Jabuk.si in njegovih članov. © 2004 - 2020 Jabuk.si |
Kontakt Domov Na vrh strani |