zdaj na 2.1 pa se da z malo uporabe celo dva dni preživeti
| iPhone uptime | |||
ko sem imel 1.1.4 je baterija komaj zdržala 1 dan z bolj malo uporabe
zdaj na 2.1 pa se da z malo uporabe celo dva dni preživeti |
|||
Meni se tudi zdi da 2.1 ne žre veliko. Sicer ko sem imel še 1.1.4 so bili to bolj Cyberduck/hekerski časi ko si wifi skor prekuril od vseh podatkov.
Sicer to da wifi kar veliko kur je še zmeraj, samo kakšni zahteveni špili pa niti ne rabijo toliko. 2, 3 dni komot zdrži pa še baterije itak ne pustim da se do konca sprazne. |
|||
|
|||
Bistven je podatek, da je iPhone vmes ze bil prikljucen na elektriko...vendar se ocitno ni nafilal do konca
|
|||
Bil je priključen samo enkrat pa to 5 min, ker po navadi ga ne filam dokler ni dokonca prazen. Je pa tut meni malce čudno kako mi lahko tako dolgo baterija zdrži saj telefoniram kar precej pa tut Safari uporabljam, edino muske ne poslušam
|
|||
Wifi ON, muzika, kamera,wifi update programov(rss..), safari, veliko klicev, sms, priklučen samo v EDGE, malo iger, google earth z gps 20min.Obremenjen je bil na polno teh 5 ur, ampak sem malo več pričakoval od baterije... |
|||
Jaz ga imam na skos na docku, razen, ko grem iz stanovanja.. Na faxu, če dve predavanji visim na wifiju je baterija že skor prazna... Če mam wifi izklopljen mi pa zdrži 2-3 dni samo to je bilo sam enkrat, ko sem pozabil kabel. Vrjetno sem kr pošteno uničil baterijo, ker je skos priklopljen
|
|||
Kako je pa z dolgozivostjo baterije na iPhone 3G, ce si prijavljen na UMTS omrezje? ob izidu se spomnem, da je bilo to kar problematicno.
hvala vnaprej. |
|||
| « Poglej prejšnjo temo - iPhone težave - Poglej naslednjo temo » | Pojdi na stran Prejšnja 1, 2 |
Gostovanje: 3fs.si |
Vsa vsebina spletne strani je last Jabuk.si in njegovih članov. © 2004 - 2020 Jabuk.si |
Kontakt Domov Na vrh strani |