Kindle app za iPad | |||
Kolega mi je dal eno medicinsko knjigo v .mobi obliki za Kindle. Na iPad Air 2 iOS9 sem instaliral Kindle app, zdaj pa poskušam spraviti fajl na iPada. Knjiga zasede 67 Mb, zato opcija, kjer si prek maila pošlješ na svoj mail xxxx@kindle.com ne pride v poštev, ker je omejitev 50 Mb. Prek iTunes, kot je včasih očitno šlo, ne gre, mi sploh ne pokaže aplikacije Kindle. Ima kdo kako idejo? Imam tudi pdf verzijo, vendar zasede 550 Mb, pa še brez kazala ... |
|||
![]() |
|||
![]() ![]() Drug nacin pa je recimo preko DropBox-a ![]() ![]() ![]() ![]() |
|||
![]() |
|||
Sem gledal po Apps pa nikjer Kindle aplikacije, nisem pa gledal po File Sharing. Hvala! Drugo vprašanje, sicer tudi čisto druga tema. Lahko ga tudi prestavite. V iOS 9 mi je za znoret, da ko v Photos, fotko, ki je bila posneta v razmerju 3:2 - kot je standarno razmerje za DSLR; odpres, avtomatsko da full screen, to pa pomeni, da jo odreze. Če nardiš double tab (zoom in) in pa spet zoom out - je v pravilni dimenziji - s črnima robovoma zgoraj/spodaj... Ne znam spremenit, da bi blo default vedno v pravilnem rzmerju; kolikor sem bral se tudi ne da? Ali pač? |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
![]() ![]() ![]() |