se komu sanja kaj na jnaredim.imam pa originalen iPhone avstrijsko omrezje z avstrijsko kartico??
hvala

| iPhone ne najde omrežja po jailbreaku - prosim pomoč!!! | |||||

se komu sanja kaj na jnaredim.imam pa originalen iPhone avstrijsko omrezje z avstrijsko kartico??

hvala  | 
	|||||

Ce imas originalen iPhone, potem ga moras samo jailbreakat... ne smes izbrati aktivacije (softverski odklep pa tako se ni mozen)... ker ga aktiviras uradno preko iTunes... 

| 
	|||||

sej ne vem da bi kaj drugega naredil..

vsaj zavestno ne. kako bi pa izgledala aktivacija? a potem moram ponoviti postopek? hvala  | 
	|||||

Ponoviti moras postopek ja... 

Nevem pa, kaj si sploh naredil  | 
	|||||

quickPWN, vista, Iphone3G, navodila na iClerified. označil sem samo cydiio.

se kaj za v pomoč? bom ponovil postopek...  | 
	|||||

QuickPwn ocitno sploh nima za izbrat aktivacije... tako da bos moral po uspesnem jailbreaku s pomocjo QuickPwn namestit se custom firmware, ki je brez aktivacije (v mojem podpisu je link do takega custom firmware-a za ITA iPhone, ki bi moral pri tvojem tudi delovati... saj ne vsebuje aktivacije... ) ... Sam ga za FW 2.1 na Windowsih ne mores narediti... deluje le s Pwnage Toolom za MAC OS ...  | 
	|||||

sem naredil sledeče: restore FW, "aktivacija" oz priključitev na itunes, update podatkov carrierja, potem QuickPwn in sedaj dela...je pa kar trajalo preden sem si zrajtal...zaenkrat deluje

hvala za pomoč  | 
	|||||
   Gostovanje: 3fs.si | 

Vsa vsebina spletne strani je last Jabuk.si in njegovih članov. © 2004 - 2020 Jabuk.si | 
				  Kontakt     Domov     Na vrh strani |