Jabuk
iCloud problem
Stevie Jabuk

Stevie Jabuk

Ni navedeno

Poglej uporabnikov profil
Prispevek: #1   Objavljeno 23.09.2015 15:44:26
iCloud problem
Odgovori s citatom Dodaj uporabnika na seznam ignoriranih
OS X Yosemite 10.10.5

Na vsem lepem mi ne deluje iCloud, App Store in vse ostalo, vezano na Apple ID.

Napiše mi:
Your device or computer could not be verified. Contact support for assistance.

Na tablici in telefonu nimam teh težav.

Probal z resetom gesla in tudi z novim geslom ne gre.

Na strani https://appleid.apple.com/ se normalno vpišem s svojim ID in geslom in deluje vse.

kakšen nasvet?

hvala
Stevie Jabuk

Stevie Jabuk

Kraj: Ljubljana
Moški

Prispevek: #2   Objavljeno 23.09.2015 16:35:34
Re: iCloud problem
AH je napisal/a:
OS X Yosemite 10.10.5

Na vsem lepem mi ne deluje iCloud, App Store in vse ostalo, vezano na Apple ID.

Napiše mi:
Your device or computer could not be verified. Contact support for assistance.

Na tablici in telefonu nimam teh težav.

Probal z resetom gesla in tudi z novim geslom ne gre.

Na strani https://appleid.apple.com/ se normalno vpišem s svojim ID in geslom in deluje vse.

kakšen nasvet?

hvala

Se bom kar navezal na tale post, namreč tudi sam imam težavo pri App Store-u, namreč že naložene aplikacije se ne posdobijo samodejno in tudi, ko želim to storiti ročno, mi napiiše: An error occurred during purchase.
Ali je morda to posledica oz. v kakšni povezavi spremembe gesla za Apple ID, ki jo je nekako želel imeti iOS 9?

Aja, govorim o problemu na Mac-u z Yosemite 10.10.5, vendar Apple ID itak velja za oboje, tako za OS X kakor za iOS.
Jabuk Jedi Master

Jabuk Jedi Master

Kraj: Medvode
Moški

Prispevek: #3   Objavljeno 23.09.2015 16:52:00
Sem na brzino malo pobrskal po Googlu... In najde kar nekaj na to temo... Le cas si je treba vzeti... In malo prebrati in probati razne resitve...

https://www.google.si/search?q=icloud+appstore+Your+device+or+computer+could+not+be+verified.+Contact+support+for+assistance.&ie=UTF-8&oe=UTF-8&hl=sl-si&client=safari&gws_rd=cr&ei=WL8CVqjpNquaygPl2ZHICg

Stevie Jabuk

Stevie Jabuk

Ni navedeno

Prispevek: #4   Objavljeno 23.09.2015 18:02:12
Jest je napisal/a:
Sem na brzino malo pobrskal po Googlu... In najde kar nekaj na to temo... Le cas si je treba vzeti... In malo prebrati in probati razne resitve...

https://www.google.si/search?q=icloud+appstore+Your+device+or+computer+could+not+be+verified.+Contact+support+for+assistance.&ie=UTF-8&oe=UTF-8&hl=sl-si&client=safari&gws_rd=cr&ei=WL8CVqjpNquaygPl2ZHICg

Seveda sem to naredil in ne gnjavim iz prve. Probal marsikaj, pa nič.

Našel edino, da verjetno problem izvira iz nedelujoče wifi kartice.
Po napaki "WI-FI: no hardware installed" sem si kupil applov UTP adapter in sem sedaj na kablu. Nesel comp na servis, kjer testni program ne pokaže nič in so mi svetovali reinštalacijo, predno ga začnejo razdirati. In danes se lotim tega in mi noče v app store - problem omenjen zgoraj. Po guglanju in eksperimentih pač postavim vprašanje tu.

hvala
lp
Stevie Jabuk

Stevie Jabuk

Kraj: Ljubljana
Moški

Prispevek: #5   Objavljeno 23.09.2015 19:02:21
mukl je napisal/a:
Se bom kar navezal na tale post, namreč tudi sam imam težavo pri App Store-u, namreč že naložene aplikacije se ne posdobijo samodejno in tudi, ko želim to storiti ročno, mi napiiše: An error occurred during purchase.
Ali je morda to posledica oz. v kakšni povezavi spremembe gesla za Apple ID, ki jo je nekako želel imeti iOS 9?

Aja, govorim o problemu na Mac-u z Yosemite 10.10.5, vendar Apple ID itak velja za oboje, tako za OS X kakor za iOS.

Pomagal je samo navaden restart compa, kjer se je potem ob kliku na App store pokazal pop up, ki je zahteval vpis novega, spremenjenega passworda.. Wink
Ne moreš dodajati novih tem
Ne moreš odgovarjati na teme
Ne moreš urejati svojih prispevkov
Ne moreš brisati svojih prispevkov
Ne moreš glasovati v anketi
Pokaži sporočila:
Pojdi na:
Jabuk.si Vsa vsebina spletne strani je last Jabuk.si in njegovih članov. © 2004 - 2020 Jabuk.si Kontakt Kontakt   Domov Domov   Na vrh strani Na vrh strani