Jabuk
Pojdi na stran Prejšnja  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Naslednja
Android OS vs. iOS oz. Google vs. Apple
Stevie Jobs

Stevie Jobs

Ni navedeno

Poglej uporabnikov profil
Prispevek: #101   Objavljeno 29.07.2015 01:03:56
Re: Android vs. iOS
Odgovori s citatom Dodaj uporabnika na seznam ignoriranih
macata je napisal/a:
Ja. WiFi Direct bi mogla bit osnova, za vzpostavitev povezave pa lahko BT, NFC, whatever. Upam, da bo šlo v to smer.

https://en.wikipedia.org/wiki/Wi-Fi_Direct

apple očitno že uporablja wifi direct v svojem multipeer connectivity frameworku, samo, da sprejema samo ios/osx naprave Rolling Eyes
http://stackoverflow.com/questions/28448274/wi-fi-direct-and-ios-support
Stevie Wozniak

Stevie Wozniak

Moški

Prispevek: #102   Objavljeno 29.07.2015 07:43:20
Re: Android vs. iOS
macata je napisal/a:
Glede bluetootha; sem bil goreč zagovornik in uporabnik tega protokola na symbianu. Na iOS pošiljanja čez BT ne rabim. Vse pošiljam čez mail. Pa tudi fili so postali tolk velki, da pošiljanje čez BT odpade.

Opazim pa pri hčerki, ko si prjatlce pošiljajo med sabo mp3 musko, naša dobi pa sam mal dolg ksiht s svojim iPhonom. Pač ne gre. Pa je raj kar tiho. Kao ji ni všeč komad. Devil

Je pa pri iOS bistven LTE. Če tega nimaš, zadeva povsem zgubi uporabno vrednost.

Bi bilo pa fino, če bi se prijel kak standard v smislu Applovega AirDrop, ki ne bi deloval samo med Applovimi napravami, ampak tudi širše. Še bolje, če bi šlo direkto čez WiFi prenašat podatke.

Ma sej v bistvu je bolje, da ji ne pusti kopirati vsega, ker potem bi pa samo "sranje" nalagala gor, pa bi ji vsak teden telefon zajebavo.
Če si pameten, ji zrihtaj apple music pa dober prenos podatkov, pa naj ji prjatlce dajo samo naslov izvajalca in komada in ga naj najde tam gor in ga bo imela.

Jaz do sedaj še praktično nisem rabil direktno share-at fajlov na telefonu, če že kaj rabim komu poslat gre lepo na email.

Stevie Jobs

Stevie Jobs

Kraj: LJ
Moški

Prispevek: #103   Objavljeno 29.07.2015 08:08:52
Re: Android OS vs. iOS oz. Google vs. Apple
Music bom itak vklopil. Sam tamali to nič ne pomeni, če ga nima še par prijateljic. Je zanimivo, da je sheranje filov čez BT bolj družabna fora, kot pa stvar nuje. Smile

Telefon je pa dejansko stvar rangiranja v skupini. Slabši telefon, ko maš, manj si vreden. Pa čeprav lahko pošiljaš file čez BT. Rolling Eyes

Stevie Wozniak

Moški

Prispevek: #104   Objavljeno 29.07.2015 08:39:45
Ma jaz telefona nikol nisem videl, kot nek status ali karkoli. Se spomnem v 8. razredu OŠ mi je mama kupila nov telefon (mobi reglja un tastar ericsson), in sem jo pol ure čudn gledu kaj naj jaz zdaj s tem. Večina sošolcev je takrat že imela telefone in se je meni osebno zdel mal butasto že takrat imeti telefon.
No pač kupila mi ga je zaradi tega, da če se karkoli zgodi ali pa če nebi imel kosila, da bi jo poklical. Nekaj časa telefona sploh nisem nosil s sabo v šolo, potem sem ga začel, ampak sem ga itak imel večinoma v torbi na tiho. Isto potem v srednji. Takrat sem telefone sicer kar hitro menjal, ampak zgolj zaradi tega, ker so bile baterije zelo slabe in ponavadi je bila nova baterija dražja kot če si kupil cel nov telefon.

Potem na faxu sem si pa kupu tistega qtek-a, ki sem ga imel 8 let. Resda je bil debel pa malo okoren, ampak mi je cel fax lepo služil, še enkrat sem celo zapiske delal gor (je imel celo tipkovnico).

Tudi sedaj ne vidim zakaj bi bil telefon in nasploh iPhone kak simbol, ali pa če ima kdo pač slabši telefon. V bistvu se bolj smejem ljudem, ki vem da imajo denar in si kupujejo poceni telefone in potem jamrajo kako jim dela počas ali pa slabo. Telefon ima danes praktično vsak, še brezdomci ga imajo, tak da to pač res ne more bit nek statusni simbol, razen če bi ga imel v pravem zlatu oblečenega in podobno.
Nisem pa jaz kriv, da so ravno iPhone-i tisti, ki najbolje delajo in so hkrati tudi med najdražjimi, ampak to kompenziram s tem, da imam potem telefon 4+ let in ga ne zamenjam takoj. Tale 5S ima praktično vse in res ne vidim kakega hudega razloga za zamenjavo, razen baterije, ko mi ne bo več zdržala dovolj dolgo. Imam LTE (čeprav je prenos podatkov še vedno predrag da bi imel to skoz vklopljeno in pokritost še precej slaba razen v večjih mestih), ima hiter WiFi (a/c), sistem dela tekoče in se ne sesuva, aplikacije, ki se občasno sesujejo se hitro update-ajo. Ne vem tega na androidu preprosto ne vidiš, da bi razvijalec skoz dajal ven posodobitve in gledal kako mu aplikacija deluje. Tu se mi zdi, da je precej bolje poskrbljeno za vse, ker še nisem prišel do točke, da bi mi telefon živce zakuru, razen Siri mi jih je enkrat skor, ko sem jo hotel probati in sem jo vklopil in hudiča nisem potem mogel izklopiti, naša angleščina ji ni všeč, slovensko pa itak ne zastopi nič.

iTunes-a sem se navadil, tako da se zdaj kar lepo znajdem, včasih manjka kje kaka nastavitev, ki je durgje samoumevna ali kaka funkcionalnost (kopiranje fajlov prosto po prešernu - kar je v bistvu bolje, da ne moremo kar gor metat stvari, kar pripomore k večji stabilnosti sistema), ampak se da lepo preživet.

Kolikor sem imel telefonov po rokah (tudi od kolegov) lahko z gotovostjo trdim naslednje:
iOS >>>>>>>>>>>> windows mobile >>> symbian >>> blackberyOS >>> android.

Na androidu se vidi, da je baziran na linuxu in da tam ljudje preprosto nimajo posluha za UX, prav tako ne večina proizvajalcev, google pa še manj.
Lep primer je google docs, kjer so UI naredili tako butast, da je sedaj vsak dialog brez senc in vsega in če na hitro pogledaš in se ti nekaj mudi kaj hitro lahko zgrešiš tisti dialog, prav tako tudi nič intiutivno ni narejen, ampak ti vedno vrže tisti dialog nekam na sredino, pa čeprav imaš recimo zadaj označeno celico v excelu in ti dobesedno pokrije čez, da ne vidiš kaj delaš zadaj.
Microsoft je pa tudi zmagovalec s temi windows 8.1, kjer so tudi totalno sesuli celoten UX, tako da včasih resno vrže živc ven, ker stvari ne delajo kot bi morale ampak kar nekaj po svoje.
Računalnik/naprava/software se mora prilagajati uporabniku in ne obratno. Če se mora uporabnik prilagajati je nekaj hudo narobe. Google in Microsoft tega poglavja še nista uspela predelat, recimo Apple se je to že lepo naučil, prav tako Facebook, kjer so včasih dejansko non-stop spreminjali UI in UX, sedaj delajo spremembe počasi in po malo in tudi če se dosti folka pritoži da nekaj ni OK, dajo potem nazaj.
Ajde credit dam Microsoftu za start meni v windows 10, ampak ne bom še rekel čisto 100%, ker še dejansko nisem probal (čakam da bo update).
Pri Apple-u se zdi, da dostikrat "kopirajo" od drugih, ampak vidim, da oni dejansko počakajo in vidijo pri drugih, kako se nekatere stvari odnesejo in kako uporabniki tam to sprejmejo. Recimo lep primer je multiple full-screen na El capitan. Win 8.1 je to že imel, čeprav je meni delati v fullscreen bedno, ampak to so videli da so naredili pri win 8.1 in so prav tako videli, da uporabniki to uporalbjajo in da jim je kul in so sedaj dali tudi v svoj sistem. V tem ne vidim nič hudega, problem je recimo na Microsoft strani, kjer se čez noč spomnejo ene spremembe in potem nobenmu skoraj ni všeč in jim kratkomalo dol visi za uporabnike.
Not a good feeling!

Jabi

Jabi

Kraj: Trbovlje
Moški

Prispevek: #105   Objavljeno 29.07.2015 14:53:41
Sedaj pa ena stvar, ki me pri Apple robi resnično moti oz. bi se pri njej lahko zgledovali po Androidu. Govorim o nalaganju raznoraznih datotek (glasba, slike, film(čk)i) na iNapravo.

Android, WP, Symbian... naprave vse delujejo kot zunanji disk in lahko nanje prosto nalagaš vse stvari kot na USB ključ, pri Applu pa je stvari potrebno nalagati preko iTunesa.

Kaj pravite o tem? Osebno mi je ta stvar pri Androidu dosti bolj všeč, saj lahko prosto nalagaš in razporejaš vse datoteke, pa še programa za to ne potrebuješ. Smile

Stevie Wozniak

Moški

Prispevek: #106   Objavljeno 29.07.2015 15:02:40
Kot sem že napisal, android uporabnikom se to zdi prednost, meni bolj pomanjkljivost.

Namreč če ima uporabnik prosto, da lahko kopira na napravo datoteke kakor želi, lahko pripelje do napak. Prav tako ima iOS vsako aplikacijo naloženo gor kot "package" in potem ima ta package svoj lasten direktorij, kjer ima notri shranjene svoje fajle. Drugi programi ne morejo "drkati" po temu folderju, ker jim ne pripada, razen pač iTunes.

Osebno mi je bil iTunes precej beden, ko sem si kupil iPhone in sem že tudi sam mislil, da mi telefon zaradi tega na koncu ne bo všeč. No par mesecev kasneje, posodobijo iTunes in sedaj lahko za vsako aplikacijo nalagam gor datoteke, nekatere se mi še celo lepo shranijo v cloud (muzka, knjige,...).

Trenutno mi nič ne manjka s takim načinom dela, edino kar je tudi res, pač ne morem nalagati ene custom piratske aplikacije gor, ampak samo iz app store-a, ker pač nimam jailbreak-anega telefona, pa me na koncu tudi to ne moti. Vse kar rabim sem večinoma dobil zastonj, če pa res kak app nujno rabim, ga pa preprosto kupim, ko je poceni in ga potem imam brez reklam in brez "dodatne prtljage".

Drugače pa sedaj ko je zunaj tudi apple music praktično ne rabim drugega gor nalagat kot kak video, pa še to ni najbolj fajn gledat na teleofnu in čakam, da bo dal Apple ven tanov iPad, da ga bom imel lahko za take reči.

Stevie Jobs

Stevie Jobs

Ni navedeno

Prispevek: #107   Objavljeno 29.07.2015 15:31:42
jaz se pridružujem nummyu. ko sem prvič spoznal ipod in itunes, mi ni blo jasno kaj hudiča, je pomen te aplikacije. itunes mi je bil beden. potem ko pa mal spoznaš, pa vidiš, da je prov fajn zadeva. muzika ima enako "obliko" v itunes kot na vseh ostalih inapravah, playliste, ocene, itd. ubistvu je sinhronizirana.. zato tudi izraz sync, ki ga boš še večkrat slišal/videl pri prenosu glasbe/filmov/dokumentov in ostalega na inapravo.
kar se tiče pa filmov na telefonih ... pa nikol nisem videl nekega smisla v tem početju.. kak jutube na hitr, če si kje zuni, to je pa to.. držat telefon na busu/vlaku v roki, pa se mučit s tistim malim ekranom, 2 uri, ne hvala.. takrat če že poslušam muziko in gledam naravo..
no kar se tiče pa dokumentov in slik, pa pri meni to leti bolj kot ne po emailu oz. icloud photo..

Nazadnje urejal/a hhsk Sre 29. Jul 2015 15:32; skupaj popravljeno 1 krat
Jabi

Jabi

Kraj: Trbovlje
Moški

Prispevek: #108   Objavljeno 29.07.2015 15:32:17
Ej Nummy, a ti je že kdo rekel, da si legenda!? Very Happy Prav užitek je brati tvoje pogovore.

Stevie Jobs

Moški

Prispevek: #109   Objavljeno 29.07.2015 15:39:14
NK15 je napisal/a:
Ej Nummy, a ti je že kdo rekel, da si legenda!? Very Happy Prav užitek je brati tvoje pogovore.
Like

Stevie Jobs

Moški

Prispevek: #110   Objavljeno 29.07.2015 15:47:16
NK15 je napisal/a:
Sedaj pa ena stvar, ki me pri Apple robi resnično moti oz. bi se pri njej lahko zgledovali po Androidu. Govorim o nalaganju raznoraznih datotek (glasba, slike, film(čk)i) na iNapravo.

Android, WP, Symbian... naprave vse delujejo kot zunanji disk in lahko nanje prosto nalagaš vse stvari kot na USB ključ, pri Applu pa je stvari potrebno nalagati preko iTunesa.

Kaj pravite o tem? Osebno mi je ta stvar pri Androidu dosti bolj všeč, saj lahko prosto nalagaš in razporejaš vse datoteke, pa še programa za to ne potrebuješ. Smile

Jaz sem si nekoč naložil AirDisk. Zadeva ti ponudi en folder na lokalnem omrežju in potem preko web browserja vanj skopiraš file. Zame boljš ko usb kabel. Itak pa lahko vse to pošlješ prekoaila. In priznam, da tega appa nisem še nikoli rabil.

Stevie Wozniak

Moški

Prispevek: #111   Objavljeno 29.07.2015 18:35:50
Hec je v tem, da kot neuporabnik Apple-ovih stvari moraš razumet Apple-ovo filozofijo, če ne so ti res njihovi produkti bedni in vse.

Ampak ko bolje spoznaš stvari in jih začneš uporabljati vidiš kako so se dejansko res potrudili v vseh detajlih. Ajde nobena stvar ni perfect, in tudi ne more biti, ker že ljudje nismo perfect in karkoli naredimo tudi ne more biti perfect. Ampak so s svojimi stvarmi najbližje temu.

Jaz sem tud par let nazaj mislu, da so maci za japije in da je to najbolj glup sistem, ker se mi je itak Linux in podobno sranje zagabu na faxu, ker so nas samo s tem posiljeval. In verjemte mi, ni prav nič fun pisati SVN ukaze v konzoli. Ker tega dejansko nihče ne počne razen študentje na FRI-ju in največji sadomazohisti.

Skratka, prej sem bil windows fan na polno, tudi win7 so mi bili zelo všeč. Potem pa pridejo teli win8 ven... Mi je obrnalo želodec v 5 sekundah, ko sem to vidu na svojem računalniku. Vse je bilo obrnjeno na glavo, nič intiutivno, vse na čudnih mestih in na koncu še najhujše: prekleto GRDO!

Sprobal OS X na hackintoshu in sem se zatresku v sistem v enem tednu. Kljub temu, da je tole UNIX, ne rabiš nobene konzole, ne ničesar, ampak vse lepo delaš preko lepega in intiutivnega GUI-ja. UX? Almost perfect. Skoraj za nobeno stvar se ne rabiš pretegnit, vse stvari lepo klapajo skupaj, vse je narejeno lepo po enem standardu, ki se prilagaja uporabniku in ne obratno.

No potem je pa sledil nakup mac-a in potem še telefona in sedaj si res ne predstavljam več življenja brez mojega mac-a. Na žalost sem v službi dobil en beden HP prenosnik, ki je tako počasen in beden, da imam skorajda vsak dan veliko željo, da bi ga stolku na prafaktorje. Na žalost je bil šef bolj škrt in mi je namenil ta beden prenosnik (drugače je šef zelo ok človk, sam mal preveč škrt na določenih stvareh). In jaz pravim tako: najhujše in najslabše je delati nekaj z zanič orodjem. To je tak, kot da bi hotel šraufat avto s plastičnimi kleščami...
Skratka danes nameščam gor win 10, prva inštalacija mi ni uspela in sem potem moral na novo potegnit dol 3GB, sedaj mi pa že več kot 2 uri melje tole inštalacijo in me tud počas že mineva in mislim, da moj mac ne bo videl win10 gor. Ker tole je totalen obup.

No pa da se vrnem nazaj na to kar sem hotel napisat. Ja mac. Na začetku, ko sem ga kupil sem mislu WTF je to od računalnika? Zmetal skoraj 5k€ (ne nisem bogataš, vzel sem kredit!) in pač mislu, da bo računalnik letel kot šus. No sej leti, ampak naredu sem eno usodno napako: nisem vzel najboljšega modela grafičnih in sem raje več denarja zmetal v RAM. Pa sej ne da mi je žal imeti 32GB RAM-a, ampak čedalje bolj mi gre na živce, da takrat nisem vzel D700 graifčnih, in samo 16GB RAM-a. Bil sem pač omejen z budget-om, ker sem kupoval še monitor potem sedaj pa če bi hotel zamenjati grafične iz D500 na D700 bi moral plačati 900€, pa jih preprosto nimam, ker si bom moral še za službo kupiti prenosnik, ker pač na tistem jajcu od HP-ja dolgo ne bom zdržal. Notri 5400 disk in 2 core procesor ter 8GB RAM-a.
Ne vem ali sem jaz tako zahteven ali kaj, ampak RAM je konstantno na 70-80% zaseden, disk non-stop melje, procesor pa občasno niti določenih web page-ov ne sprocesorira, še posebi če odprem kak google doc. Ajuutooo.

Tak sem jaz spoznal ta Apple ecosystem, ki je bil na začetku baw-baw, sedaj pa prav nič ne pogrešam, določene stvari so tako dobro narejene, da mi res ni jasno, zakaj se nihče tega prej ni spomnu ali pa vsaj ne kopirajo od Apple-a. Sej vem da ni lepo kopirat, ampak tu so stvari, ki so dejansko kul in delajo in res ne vem zakaj bi se odkrivalo na novo toplo vodo, če lahko uporabijo to kar imamo mi že tu.
Google je sicer velika firma, in so naredili veliko, I gotta give them that credit. Ampak posluha za uporabnika pa nimajo nobenega. Razviti en spletni brskalnik, ki ima eno bogo vnosno polje in 2 gumba, ter rezultate potem prikazuje v seznamu pač ni nek rocket science kar se tiče UX-a. Zadaj vemo, da so pogruntali fajn algoritme za hitro iskanje, ampak to je pa dejansko to, kar so naredili pri google iskalniku. Chrome? Ja sej je kul, sam zadnje čase žre precej RAM-a in vsega. Sedaj pa ne vem, ali so strani ratale tako požrešne, ali javascript ne sprocesira ali kje je bottle-neck? Skratka ni najbolj fajn včasih. Android? Ja kuga za boga so šli oni jemat en linux sistem in ga predelovat na en mobile sistem? Res jim ni blo treba tega... Potem pa pe ta filozofija open-source, ta lahko vsah paglavc drka po kodi in išče luknje, ki jih lahko potem izkorišča. In potem še nujna podpora miljon napravam. Proizvajalci morajo pa itak vsak drek od hardware-ja vtaknit v telefone in potem ni čuda, da pol stvari ne dela, kot bi moralo. Ajde sej zdej te tanovi nexusi res mogoče so na nekem nivoju, ampak še vedno je potem tam zadaj google store, kjer kot sem že napisal polno sranja gor. Developerji... ja vsak mulc, k ma 5 minut preveč cajta lahko vrže gor app, pa tud če je virus al pa podobno sranje. In potem še update-i. Dajo ven update enkrat na leto ali mogoče pol leta, state naprave niso podprte, ostali proizvajalci pa tud pol ne dajo teh novih verzij ven za svoje naprave. Ja kaj ti to pomaga, da kupiš telefon in dobiš 1 major update sistema, ki praktično nič ne popravi glede za nazaj, ampak samo malo predrkajo GUI in rečejo da je to to. Ne dejansko nisem dobil ničesar kaj hudo uporabnega, ko sem nadgrajeval iz 2.3.x na 4.1.x sistem. Še vedno je vse delal počas, še vedno se je vse sesuvalo in določene aplikacije so žrle baterijo pa čeprav so bile ugasnjene ali v "sleep".
Potem je tu še google+... fail od fail-a. Ne bom sploh več zgubljal besed.
Google docs. Ja pa sej je fajn, ko imaš nekje na netu vse in če se ti res mudi tam v brskalniku odpreš in na hitro urediš ali pa če si na kakem računalu, ki nima glih office-a gor. Ampak jebo dile, UX je obupen, vse dela počas,... Ajde sej ne rečem, da je tanov MS office kaj bojši, razen hitrosti.

Dejansko google v zadnjem času ni dal ničesar pametnega in kaj hudo uporabnega ven. Mogoče edini zanimivi projekti so samovozeč avto, google maps (pa še tam je včasih tist UX mal beden) in odkupovanje patentov, da jih potem patent trolli ne morejo zlorabljat. Evo pa to, da si lastijo pol interneta. Brez tega, če bi bila firma, ki bi živela od android sistema, bi propadli že par let nazaj. Še za scamsung sem pričakoval, da bodo propadli, ampak njih rešuje polprevodniška industrija, ker delajo veliko flash in RAM pomnilnikov (tudi za Apple).

Ja imet zaprt ecosystem ni tako slabo, zvečer si lahko nastavim budilko na telefon in me ne bo strah, da mi bo zvečer ali telefon zaštekal ali pa se mu bo spraznila baterija in mi zjutraj ne bo zvonil. Been there, done that. Na srečo imam doma še 2 kosmati budilki v mačji obliki, ki imata na srečo uro v riti in točno vesta kdaj morata priti težit za futr. Sam je bil pa smeh, ko sem na tistem ceglu od telefona vehementno naštimal budilko, zjutraj hotel odkleniti telefon pa me je pričakalo obvestilo da se je en XY service obesil... budilka je pa zaspala...
Mogoče pa sem že samo v letih, ko pač pričakujem, da stvari preprosto delajo in se mi ne da vsak mesec za*ebavat s ponovnim namečanjem sistema.
Ja včasih v času DOS-a in win 95&98 sem nameščal sistem gor vsak teden. Danes se mi tega definitivno ne da. It just have to work or GTFO!

Stevie Jobs

Stevie Jobs

Kraj: ThePirateBay....
Moški

Prispevek: #112   Objavljeno 29.07.2015 21:33:25
Nummy a si ti normalen Very Happy Razpisal si se k, da je zastonj hhahaha u izi man Very Happy

Mogl bi to na kavici razglabljat haha.

Stevie Wozniak

Stevie Wozniak

Moški

Prispevek: #113   Objavljeno 29.07.2015 22:06:12
DeJc0 je napisal/a:
Nummy a si ti normalen Very Happy Razpisal si se k, da je zastonj hhahaha u izi man Very Happy

Mogl bi to na kavici razglabljat haha.

Ma dej dolgčas mi je blo, na služben računalnik metal win 10 gor, pa je trajal vse skup več kot 5 ur... Cry
Pa vse tkoooooooo poooočaaaaaas deeeelaaaaaaa, da mam vmes cajt pisat Smile
Sej sm vmes še knjigo začel pisat Razz

Stevie Jobs

Stevie Jobs

Moški

Prispevek: #114   Objavljeno 29.07.2015 22:39:25
A si pol naložu winse.

Me mal zanima, k ma hčera en Asus Eee za filme gledat z win7, pa bi za probo dal gor.

Sam me je mal strah, da bo mlinček z 2 GB rama in dvojedernim Atomom prešvoh. Sicer ima not dodatno grafično, sam se bojim, da sem jaz preveč zelen na winsih če bo šlo kaj narobe. Me tamala fenta, če ji Eeeja sesujem. On no Cry

Stevie Jobs

Ni navedeno

Prispevek: #115   Objavljeno 29.07.2015 22:52:33
macata je napisal/a:
A si pol naložu winse.

Me mal zanima, k ma hčera en Asus Eee za filme gledat z win7, pa bi za probo dal gor.

Sam me je mal strah, da bo mlinček z 2 GB rama in dvojedernim Atomom prešvoh. Sicer ima not dodatno grafično, sam se bojim, da sem jaz preveč zelen na winsih če bo šlo kaj narobe. Me tamala fenta, če ji Eeeja sesujem. On no Cry

hm.. če nisi lih vešč, bi sodeč po gizmodu se jim jaz na tvojem mestu še za vsaj mal izognu Idea
http://reviews.gizmodo.com/windows-10-day-five-1720608388
ne morem dat iz prve roke, nasveta, ker sem jih včeraj nalagan na virtualbox, in so bli blazno počasni, ubistvu tolk zelo, da sem jih takoj po instalu zbrisal. On no
Stevie Jobs

Stevie Jobs

Moški

Prispevek: #116   Objavljeno 30.07.2015 00:05:37
Bom pustil še nekaj časa primiru. Saj je še cel let časa.

Stevie Wozniak

Moški

Prispevek: #117   Objavljeno 30.07.2015 07:37:57
macata je napisal/a:
A si pol naložu winse.

Ma sem naložu, sam delajo pa ekstremno počas... disk melje non-stop, skoz na 98-100% obremenjen, zmeda z antivirusi,... ah... tole zna biti zadnja verzija windowsev, ki jih bom še gledal. Angry

Stevie Jobs

Stevie Jobs

Moški

Prispevek: #118   Objavljeno 30.07.2015 08:08:20
Ste me že "ozdravili skušnjave". Very Happy Very Happy Very Happy

Imam definitivno kak bolj zabaven posel, kot usposabljat razsuto win mašino. Cool

Stevie Jobs

Ni navedeno

Prispevek: #119   Objavljeno 30.07.2015 09:40:11
macata je napisal/a:
Ste me že "ozdravili skušnjave". Very Happy Very Happy Very Happy

Imam definitivno kak bolj zabaven posel, kot usposabljat razsuto win mašino. Cool

a dej no macata, jaz sem pa mislu, da si tako zelo želiš igrat novo pasjanso, da se boš mal potrudu, pa zapravu en dan inštaliranja, potem za nameček pa plaču še teh 10$/leto, za ad-free pasjanso. Cool Very Happy
http://gizmodo.com/if-you-want-microsoft-solitaire-ad-free-itll-cost-you-1720951270
Stevie Jobs

Stevie Jobs

Moški

Prispevek: #120   Objavljeno 30.07.2015 10:46:38
Ja, sem bral tole o pasjansi.

Pa saj lahko pri plačljivi verziji kovance zbirš. To je pa ja dobr. Very Happy Very Happy Very Happy

Ne moreš odgovarjati na teme
Ne moreš urejati svojih prispevkov
Ne moreš brisati svojih prispevkov
Ne moreš glasovati v anketi
Pokaži sporočila:
Pojdi na:
Jabuk.si Vsa vsebina spletne strani je last Jabuk.si in njegovih članov. © 2004 - 2020 Jabuk.si Kontakt Kontakt   Domov Domov   Na vrh strani Na vrh strani