Verjetno imaš IMAP, zato najbolje da odpereš mail inbox via safari, in tam pobrišeš nadlogo.
| MAIL - težave | |||||
Verjetno imaš IMAP, zato najbolje da odpereš mail inbox via safari, in tam pobrišeš nadlogo.
_________________ we are of borg |
|||||
Hvala! Upam da mi je uspelo
|
|||||
Vsi izbrisani maili so se ponovno regenerirali, čeprav sem jih na gmailu zbrisala
|
|||||
Ali se da v aplikaciji Mail (OSX) narediti skupine, da si olajšam pošiljanje pošte večim naslovnikom hkrati? V gmailu imam to rešeno, vendar mi ob slabši povezavi Mail deuje veliko bolje.
Pa še nekaj, obstaja možnost, da vidim, če je naslovnik odprl pošto? V gmailu imam v ta namen inštaliran Streak. |
|||||
Neprijetnost: dobim nov email, odprem ail.app in takoj mi gre prvi email v unread. Če nisem pozoren, ga izgubim. Obstaja za to rešitev?
Isto se mi zgodi, kadar izbrišem prvi unread mail, pa mi skoči na drugega in ga takoj označi kot read |
|||||
Pozdravljeni,
imam problem in sicer, po pomoti sem zbrisal svoj SIOL mail in sedaj nevem kje bi lahko našel prejete in poslane mail-e, ki so bili spravljeni v Apple mail-u, ko jih iščem s pomočjo Spotlight-a jih najdem samo rad bi jih imel zopet v mail-u, če mi kdo lahko pomaga bi bil vesel k radio:) Hvala |
|||||
Tud meni so to dogaja... |
|||||
Imam težave z dvojnimi notifikacijami pri mailu:
[url=https://postimg.org/image/iqr20gsut/] [/url
Zanima me, kako se lahko znebim obvestila na prvi sliki? Ko sem izklopil obvestila v Notification centru, se je obvestilo na prvi sliki še vedno pojavljalo, obvestilo na drugi sliki pa se ni. Nato sem izklopil zavihek Mail v iCloud preferences, pa se mi še vedno pojavlja obvestilo, ki je na prvi sliki, čeprav sploh ni račun aktiviran v Apple Mail. Hvala vnaprej za pomoč. |
|||||
imam enak problem z mailom. Zna kdo pomagat? _________________ apple |
|||||
Apple-ov mail uporabljam že leta in sem bil z njim popolnoma zadovoljen. Z El Capitanom pa so se začele težave. Aplikacija postane neodzivna. Res, imam več mailboxov in v enem letu se nabere obsežna količina podatkov (Library/Mail mapa zraste na cca. 2,5 GB), ampak pred El Capitanom je bila v nekem trenutku večja od 6 GB, pa je aplikacija delovala tekoče. Zdaj sem na Sierri, po treh mesecih od čiste instalacije pa je mail danes postal neuporabno počasen. Šel sem vprašat strica Googl-a in je cel kup kritik na Mail. Preizkusil par priporočenih postopkov za izboljšanje stanja, pa očitno nič ne pomaga.
Zato sprašujem, katere mail client-e uporabljate in kako ste zadovoljni z njimi. Iščem alternativo. Hvala! |
|||||
Lp pojavila mi se ena težava in sicer v mail app. Ko označim maile za izbris kliknem delete mi joh vrže v mapo all mail smetnjak je prazen. Ko pa na računalniku odprem mapo koš so pa vsi maili notri kako to zakaj mi ne vrže mailov v koš??? Iphone 7plus ios 11.2.2
_________________ ????Iphone14 pro max silver Ipod classic 3rd generation 4gb silver ipod classic 3rd generation black macbook pro 15 ⌚apple watch ultra homepod mini homepod mini |
|||||
Sicer je tri mesce star post, ampak vseeno. Imam še ElCapitan, pa ga Mail app konkretno svira. Od tega, da se sesuva, pa da ne upošteva pravil za sortiranje maila. V zadnjem času mi ne prikazuje določenih priponk. Tko da razmišljam, da bi začel spet uporabljat Thunderbird. Zadržuje me edino to, da ne vem, kakšno štalo bom imel s kontakti. Pa spam me spravlja ob živce. A so v drugih mailerjih kaj bolj učinkoviti spam filtri, al je res treba vso pošto peljat čez gmail, da se tam znebiš spama? _________________ Get a life, get a Mac! ¯\_(ツ)_/¯ |
|||||
Zanimivo, ampak moje težave z mailom so izginile tako, kot so prišle... skoraj neopazno. Tako da - trenutno je library/mail folder velik 3,8 GB, ampak aplikacija zdaj dela tekoče in brez težav. Mislim, da sta bila od moje prejšnje objave dva popravka. Še vedno Sierra. Spam filter - ha, po novem letu mi spet leti cel kup že definiranih, ampak nisem edini, ki je to opazil.
|
|||||
| « Poglej prejšnjo temo - Programska oprema - Poglej naslednjo temo » | Pojdi na stran Prejšnja 1, 2 |
Gostovanje: 3fs.si |
Vsa vsebina spletne strani je last Jabuk.si in njegovih članov. © 2004 - 2020 Jabuk.si |
Kontakt Domov Na vrh strani |