Zunanji monitor | |||
_________________ A friend is someone who gives you total freedom to be yourself. (J.M.) Macbook M1 pro 14 (2021) Thunderbolt display 27 iPhone 11pro Apple TV 4th generation |
|||
![]() |
|||
![]() Zanj sem se odločil, ko sem pregledal cel kup review-jev na netu za vse mogoče monitorje. Samsung res ni bil moja prva izbira, ampak mi res ni žal. Zdaj je šel očitno ven iz proizvodnje, ker na njihovi strani ga nisem našel, se jih pa še dobi... http://geizhals.de/samsung-syncmaster-s27b970-ls27b970ds-a799692.html |
|||
![]() |
|||
|
|||
![]() |
|||
http://www.pcworld.com/article/2933476/lg-pops-out-4k-ips-panel-with-freesync-taking-amds-side-in-standards-war.html Predvsem me zanima, kako je podprt 27colski monitor na MBPjih in frekvenci 60hz. In kaj je ta AMD sinhronizacija? To sem prvič videl v tem članku. Ima to kaj veze z Applovo podporo? _________________ Get a life, get a Mac! ¯\_(ツ)_/¯ |
|||
![]() |
|||
Zanima me sledeče. Mac air prikloplen na tv s hdmi/tunderbol. Kaj je boljše uporabljat zadevo pri odprtem macu ali zaprtem? Ali je vse eno? Se mac kaj bolj pregreva če je zaprt in uporabljaš tv kot zaslon ali naj bo odprt in imaš dva zaslona? _________________ Lp! |
|||
![]() |
|||
Za pregrevanje pa naj bi bili krivi dodatni programi, ki jih folk inštalira za krmiljenje ventilatorjev. S tem razštelajo Applove nastavitve, ki jih je problem povrnit na originalne vrednosti. Ko sem jaz kupoval MBP in sem imel enako vprašanje, so mi povedali, da se ne sme nič zgodit, če pa se, pa krije garancija. _________________ Get a life, get a Mac! ¯\_(ツ)_/¯ |
|||
![]() |
|||
![]() ![]() potem ni važno kaj uporabljam. če bom gledal in nič druga uporabljal bom imel opcijo 1 in zaprt mac. če pa hočem še med gledanjem filma kej počet bom imel opcijo tri in odprt mac. v obeh primer je ista stvar. vem da so nekateri govorili če imaš zaprti monitor se ti bol pregreva ![]() _________________ Lp! |
|||
![]() |
|||
Ali pa recimo malo podložim odzadaj, da je pod njim več prostora za zrak. |
|||
![]() |
|||
![]() _________________ Lp! |
|||
![]() |
« Poglej prejšnjo temo - Strojna oprema - Poglej naslednjo temo » | Pojdi na stran Prejšnja 1, 2, 3, 4 |
![]() |
![]() |
![]() ![]() ![]() |