Sam sem probal že dva pa mi ni ratalo vzpostavit veze.
No, če ima kdo izkušnje s tem? Z besedo na dan!
| macintosh telefon | |||||
Kr nekaj programčkov obstaja, ki omogočajo telefoniranje z računalnikom. Na kratko, če hočem klicat številko navadnega telefona iz adrressbooka zaženem program, ki preko internega modema pokliče dano številko in omogoča pogovarjanje skozi računalnik.
Sam sem probal že dva pa mi ni ratalo vzpostavit veze. No, če ima kdo izkušnje s tem? Z besedo na dan! _________________ Welcome back! |
|||||
Za tole nisem povsem prepričan ampak se mi zdi, da recimo Skype omogoča to. Nisem pa še probal.
|
|||||
ja skype omogoča, samo se jaz pogovarjam samo z skype userji in ne kličem na stacionarna/mobilna omrežja.
|
|||||
Skype to sigurno omogoča. Jaz ga uporabljam na ta način in dela. Je pa ta storititev plačljiva. Uporabno predvsem za klice v tujino, ker je poceni.
|
|||||
Niste dobro prebrali. Se mi zdi, da bi macuser rad uporabljal sposobnosti Voice Modema, ki omogoča, da se zvok prenaša v srce računalnika in se sliši tudi na sistemskih zvočnikih, mikrofon pa ga prenaša po žicah v daljavo. |
|||||
Gostovanje: 3fs.si |
Vsa vsebina spletne strani je last Jabuk.si in njegovih članov. © 2004 - 2020 Jabuk.si |
Kontakt Domov Na vrh strani |