Pred nekaj dnevi sem downloadal aplikacijo SSKJ za iPhone in je normalno delovala. Danes pa, ko kliknem na kakšno besedo, kar ven vrže.
Se še komu to dogaja? Kaj bi to bilo lahko narobe?

| SSKJ | |||||

Pred nekaj dnevi sem downloadal aplikacijo SSKJ za iPhone in je normalno delovala. Danes pa, ko kliknem na kakšno besedo, kar ven vrže.

Se še komu to dogaja? Kaj bi to bilo lahko narobe?  | 
	|||||

Verjetno povezava s strežnikom ne deluje v redu... in ker tega v aplikaciji niso predvideli, se le-ta usuje. 

| 
	|||||

Pa zakaj ni aplikacija offline (tako kot na Macu)?? Bi bilo 100x boljše. 

| 
	|||||

Sej pa app na macu je tudi prek strežnika... 

| 
	|||||

Aja? Ampak na Macu lepo dela...  | 
	|||||

A je ta aplikacija se na voljo? V storu je ne najde:) 

| 
	|||||

Očitno niso podaljšali svojega dev računa... Škoda. 
			_________________  14.2" MacBook Pro (late-2024), M4 Pro, 24 GB RAM 1 TB SSD   iPad Air 32 GB Space Gray   iPhone 15 Pro 256 GB Black Titanium   | 
	|||||

Naredil sem Restore iz iClouda, a ker SSKJ appa ni več na iTunesih, mi ga žal tudi ni več naložilo na telefon. 

Zanima me, ali je kakšna možnosti, da bi dobil ta app? Bi bil nekdo tako dober in ga uploadal? _________________  14.2" MacBook Pro (late-2024), M4 Pro, 24 GB RAM 1 TB SSD   iPad Air 32 GB Space Gray   iPhone 15 Pro 256 GB Black Titanium   | 
	|||||

kontaktiraj oz. poglej na www.mikrospin.si 
			_________________ iPhone 15 Pro Max, Apple Watch Ultra, MacBook Pro M2 14", Ipad Pro, iPad Air 3, ATV2, HomePod mini  | 
	|||||

Žal ne odgovarjajo na mail, pa tudi na telefone ne. 
			_________________  14.2" MacBook Pro (late-2024), M4 Pro, 24 GB RAM 1 TB SSD   iPad Air 32 GB Space Gray   iPhone 15 Pro 256 GB Black Titanium   | 
	|||||

_________________ iPhone 15 Pro Max, Apple Watch Ultra, MacBook Pro M2 14", Ipad Pro, iPad Air 3, ATV2, HomePod mini  | 
	|||||

Oo, hvala!  
	|||||

Probaz po tem postopku http://www.funkykit.com/how-to/8790-how-to-install-an-ipa-app-file-on-your-iphone.html 
	|||||

Hvala, ampak mi teži, da ni bilo instalirano, ker ni "authorized for it on this computer"... :/ 
	|||||

Poizkusi se z programon ifun-box   
	|||||

| 
	|||||

lahko še kdo ponovno naloži ipa file? Na tem naslovu več ni... Hvala že vnaprej!  | 
	|||||

Ti ne pomaga nič brez up. imena in gesla tistega, ki bo uploadal 

| 
	|||||

Pa mislim da ti tudi ne bo delalo, ker meni že nekaj mesecev ni našlo nobenih besed... 
			_________________ Dropbox, syncing documents, music, photos, and video across multiple PCs or MACs has never been so simple! MacBook (13-inch, Late 2008) iPhone 5S 64GB iPad Pro 9,7 128GB  | 
	|||||

_________________ -- Secure cloud storage: Get 5+1GB FREE: http://www.sync.com/?_sync_refer=d4c1e2 Code: d4c1e2  | 
	|||||
| « Poglej prejšnjo temo - Aplikacije za iOS - Poglej naslednjo temo » | Pojdi na stran 1, 2 Naslednja | 
   Gostovanje: 3fs.si | 

Vsa vsebina spletne strani je last Jabuk.si in njegovih članov. © 2004 - 2020 Jabuk.si | 
				  Kontakt     Domov     Na vrh strani |