Ja... in ker nimamo uradnega Apple-a na sončni strani alp...
| [MacBook late 2008] Nova generacija, nove cene | |||||
Ja... in ker nimamo uradnega Apple-a na sončni strani alp...
|
|||||
EPL ima že cenik novih Apple mlinčkov, zanimivo z ali brez čšžjev, cena je enaka.
http://www.epl.si/datoteke/cenik/apple.html |
|||||
A se samo meni zdi al je med tadobrim MB in taslabim MBP ubistvu samo za ene 100 eur razlike? Potem se ubistvu bolj MBPja splača saj dobiš za skor isti dnar še eno grafo, večji ekran pa dva ventilatorja (ugotavljam da je hlajenje kr pomembno glere na to kaj je Jobs rekel glede graficne v Airu) - nasploh pa je to MBP!!
No severa mogoče so ti pa manjši ekrani bolj pri srcu in pa da sovražiš FW |
|||||
Mah, kolk so zafrknl s cenam, sem upala da bojo samo valuto spremenil, so pa še mal ceno nabil zravn.
|
|||||
bo treba it v Ameriko. Sam kaj, ko za 1€ dobimo vedno manj $. Sploh pa cene niso tako zelo drugačne v primerjavi z evropskimi:
MacBook Pro 15" 2.53GHz /4GB/320GB/GeForce 9600M GT/SD Avstrija: € 2.249,00 EPL: € 2.290,17 FMC: € 2.249,00 (angleška tipkovnica) Upoštevati je treba dejstvo, da je slovenski trg precej manjši tako po številu ljudi in kupni moči in to, da je treba prenosnike spraviti v Sloveniji (najbrž jo ma večina držav še vedno med Uzbekistanom in Kazahstanom |
|||||
LOL |
|||||
...
Nazadnje urejal/a togrizek Tor 08. Sep 2009 08:36; skupaj popravljeno 1 krat |
|||||
Hjao.
LP -J |
|||||
Ne glejte cen na Apple Store strani. Cena zapisana tam ni končna cena. To je cena brez davka. K tej ceni je potrebno prišteti davek ki pa se od države do države razlikuje. Recimo v New Yorku je davek 8,375%. Bil sem v Apple storu in kupil 2 MacBooka. Najslabši MacBook torej stane 1407,8 dolarja ali 1108 eur. Zdaj pa hitro na avion.. |
|||||
To je sicer super zadeva za terenske fotografe - se (preverjeno) odlično obnese - tudi pri ne-glossy zaslonu |
|||||
Jaz sem si vzel v ameriki novega macbooka (boljšo verzijo) in sem tudi ceni moral prišteti davek, nakar je značalo okrog 1750 $
|
|||||
Ima kdo kakšno idejo kdaj se bodo znašli še na naših prodajnih policah? Ne da se mi vozit čez mejo samo zato da ga primem v roke
Cinema Display se tudi že prodaja? (vem da ne pri nas) Je kdo to videl v živo? |
|||||
za cca. dobra dva tedna |
|||||
čudno da so lahko ipod touchi novi tko hitr v sloveniji iphoni pa ne pridejo in ne pridejo (razen pri tušu). hja kar se pa novih macbookov tiče pa ... men sploh niso všeč ker se mi zdi da so neka mešanica macbook proja in imaca. pa prejšna črno bela generacija mi je velik bolj všeč
|
|||||
| « Poglej prejšnjo temo - Strojna oprema - Poglej naslednjo temo » | Pojdi na stran Prejšnja 1, 2, 3 |
Gostovanje: 3fs.si |
Vsa vsebina spletne strani je last Jabuk.si in njegovih članov. © 2004 - 2020 Jabuk.si |
Kontakt Domov Na vrh strani |