| mikrohard je napisal/a: |
| Naložite si beta 1 verzijo novega iOS-a, takoj ko je bilo možno... in potem se čudite, da je buggy. Zabavno |
Ta napaka je res čudna. Zakaj bi šel to spreminjat oz. kak jim je to uspelo zaj
| iOS 9 | |||||
Ta napaka je res čudna. Zakaj bi šel to spreminjat oz. kak jim je to uspelo zaj _________________ LG G6 |
|||||
Kaj iCloud App ste že najdl v beti?
https://www.yahoo.com/tech/s/ios-9-hiding-secret-app-enable-131826798.html _________________ Get a life, get a Mac! ¯\_(ツ)_/¯ |
|||||
Contuinity in handoff pa delata do zdaj brez zapletov na relaciji iPad Air <-> iPhone. Z iOS 8 sem imel stalno neke težave, da ni prikazovalo sms/klic, ikona za neodgovorjene klice.
Mail pa še vedno jezi in kaže neprebran mail po tem ko sem ga na drugi napravi že prebral. |
|||||
Tudi meni je sprva pisalo iPhone, nato sem naredil reset in zdaj kaže normalno. |
|||||
Povejte mi če se vam kaj grejejo telefoni naprej na ekranu.
_________________ Mac Mini M4 2025 iPhone 17 Pro Max 256GB Cosmic Orange Apple Watch Nike+ Series 6 GPS 44mm Gray |
|||||
Saj so že napisali, da prekomerno kuri baterijo in posledično greje telefon. Če ti obnašanje beta softwarea ni všeč, si naloži iOS 8.
|
|||||
Registracije ponovno odprte pri meni, kot vsako leto
|
|||||
|
|||||
V zvezi s slabšo baterijo in prekomernega gretja telefona, je eden od uporabnikov macrumorsa napisal, da je rešitev lahko ta, da pod setings - general - search, odznačiš vse. Sam nisem preizkusil ker sem restoral na 8.4, tako da kdor bo poizkusil naj sporoči ali bo potem kaj boljše.
|
|||||
Bodo v 9 koncno spravili kaj vec ikon na en homescreen na iPadih? Pa uvedli dobrote od iPhone 6 landscape tipkovnice? Glede na to, da tudi pod razno ni hw ovir za to...
|
|||||
Ne. Ja. _________________ Sent from my iPod shuffle |
|||||
Nastavitve so na www.jabuk.si/nastavitve ... Samo nic ne koristijo... ker ne delajo ocitno MMSi ... |
|||||
MMSi delajo, samo nastavitve je potrebno (ponovno) vpisati ... govorim za Simobil iz svojega aspekta
|
|||||
Na Telekomu delajo brez ponovnega pisanja nastavitev. (iOS 9 sem naložil z restore opcijo).
|
|||||
Pri meni tudi dela mms. Sem naredo restore na ios9, pa restore from backup. Se vedno pa mi pise zgoraj levo iPhone, restart ali izklop telefona ne pomaga... _________________ LG G6 |
|||||
Sem vceraj probal... vnesel manjkajoce nastavitve, probal in ni slo... sem videl, da je se nekdo napisal, da mu ne dela in sem pac sklepal, da je mogoce krivec beta verzija ... Danes sem naredil "Reset Network Settings", po rebootu vpisal nastavitve, se enkrat rebootal in potem je zacelo delovati ...
Torej nastavitve so enake kot na prejsnjih verzijah iOS >> www.jabuk.si/nastavitve (vsaj za Si.mobil to velja.. in sodec po komentarjih tudi za Telekom) ... |
|||||
Pozdravljeni. Naložila sem ios 9 ,( čez dan šla baterija ko za šalo , ob 22 100 % , zjutraj ob 8 samo 40 % ) sedaj mi ni všeč zato bi nazaj namestila ios 8 ampak neznam , rabim pomoč . Hvala
|
|||||
http://www.iclarified.com/49711/how-to-downgrade-from-ios-9-beta-to-ios-8 Hiter povzetek postopka: Najprej moras rocno sneti zadnjo verzijo iOS-a ( trenutno iOS 8.3 >> http://www.jabuk.si/pbb/viewtopic.php?t=52634 )... nato spravit iPhone v DFU nacin in namestis iOS 8.3 ... |
|||||
Ja ocitno je bug da ti ne da v sleep mode appe, men pomaga da juh rocno zapres in potem baterija normalno drzi.
_________________ Lep pozdrav, Mark |
|||||
Hvala ! Uspelo mi je 😄 |
|||||
| « Poglej prejšnjo temo - iPhone posodobitve in jailbreaki - Poglej naslednjo temo » | Pojdi na stran Prejšnja 1, 2, 3 ... 5, 6, 7 ... 61, 62, 63 Naslednja |
Gostovanje: 3fs.si |
Vsa vsebina spletne strani je last Jabuk.si in njegovih članov. © 2004 - 2020 Jabuk.si |
Kontakt Domov Na vrh strani |