priporočam to igro!
Sicer sem simpatizer že od prvega dela dalje Mk1..kjer smo ta špil nažigali na igralnih avtomatih
| Katere igre kaj igrate zadnje čase? | |||||
Jaz igram Mortal Kombat X na i6+...in odklepam določene skine/vsebine in se samodejno prenese na PS4, ker imam prav tako MKX...je vezano na enak WB account
priporočam to igro! Sicer sem simpatizer že od prvega dela dalje Mk1..kjer smo ta špil nažigali na igralnih avtomatih |
|||||
Ali je Faction Wars dejansko multiplayer pri Mortal Combatu?
|
|||||
Igram 8 ball pool igra te prav zasvoji igram jo vec kot eno leto ze in se je se nisem navelical
|
|||||
aa
asphalt 8 touchgrind bmx _________________ Apple iPhone X Silver 64GB Apple iPhone 7 Black 32GB Apple iPhone 6 Silver 16GB Apple iPhone 5 Silver 16GB Apple iPhone 4 White 16GB Apple iPhone 3G Black 8GB Apple iPod Touch 2nd Generation 8GB Apple iPod Classic 3rd Generation 40GB Apple iPad 2 WiFi 16GB Apple MacBook Pro (Retina, 13inch, Early 2015) (8GB RAM, 250GB SSD, Intel Core i5 2,7 GHz, Intel Iris Graphics 6100 1536 MB) iMac (27inch, 2017) (8GB RAM, 2TB Fusion, Intel Core i5 3,8GHz, AMD Radeon pro 580 8GB) |
|||||
Bolj kot street fighter? _________________ iPhone XR 64GB Red
iPad mini 2 Wi-Fi 32GB - Space Gray |
|||||
Mario Kart 7 na NINTENDO 2DS
_________________ we are of borg |
|||||
Falo si temo APLIKACIJE ZA IOS edino ce ma tvoj nintendo cudezno ios gor |
|||||
Nikjer ne piše da je tema samo za iOS.. _________________ iPhone 13 Midnight iPad Air 16 gb Cellular Space Gray / |
|||||
V bistvu piše, ko greš na forum, greš iz kazala na "aplikacije za ios" pol pa na "katere igre kaj igrate zadnje čase".
|
|||||
Zgoraj levo pri kazalu?
|
|||||
Res ne? ![]() |
|||||
Napad iz vseh smeri... Spregledal, se iskreno opravičujem vsem prizadetim
_________________ iPhone 13 Midnight iPad Air 16 gb Cellular Space Gray / |
|||||
Ascendancy za iOS
|
|||||
Trenutno zelo ušečna igra zame jo igram kr neki časa preizkusite Empires and Allies | Zynga
|
|||||
Rival Kingdoms se mi zdi prva igra po dolgem cajtu, ki konkurira CoC ali BB. Kul grafika, fajn muska, itd.
V našem kingdomu iščemo slovenske igralce, pridite v kingdom Slovenia |
|||||
Forgotten Memories za iOS.
|
|||||
Trenutno na mojem ipadu:
Heartstone 8 ball pool catchers (zombie catchers) Fifa 15 Skiing : zelo kul igrca _________________ Ipad mini, Iphone 5s, ipad |
|||||
Radiation Island
https://itunes.apple.com/us/app/radiation-island/id923760656?mt=8 Meni je špil totalno hud. Baterijo pa spije ko pijanec pivo. _________________ LG G6 |
|||||
Best Fiends
Kingdom Clicker Gummy Drop! |
|||||
Mortal combat x in agario.....tezko se kaj pametnega najde za tablico ^^
_________________ Ipad mini, Iphone 5s, ipad |
|||||
| « Poglej prejšnjo temo - Aplikacije za iOS - Poglej naslednjo temo » | Pojdi na stran Prejšnja 1, 2, 3 ... 41, 42, 43, 44 Naslednja |
Gostovanje: 3fs.si |
Vsa vsebina spletne strani je last Jabuk.si in njegovih članov. © 2004 - 2020 Jabuk.si |
Kontakt Domov Na vrh strani |