Jabuk
Vprašanje glede varnosti
Jabuček

Jabuček

Moški

Poglej uporabnikov profil
Prispevek: #1   Objavljeno 23.05.2015 17:54:19
Vprašanje glede varnosti
Odgovori s citatom Dodaj uporabnika na seznam ignoriranih
Pozdravljeni,

Me zanima kako je z virusi in iOS-om. Sem po safari brskal za nek del pri sesalcu in pač odpiral rezultate ter odprl nek link do neke trgovine al nevem česa pe me je preusmerilo na nov zavihek kjer se je nekaj lodalo in mi vrglo popup okno kjer je pisalo vaš iphone je okužen ima virus nekaj podobnega. Če želite začeti čiščenje kliknite OK. seveda gumba nisem kliknil.

Je vertno bil to kak scam? Ali sploh obstajajo virusi z iOS sem bral d ase naj le tega nebi dalo dobiti na telefon, virusa pač.

LP za informacije me je stvar začela zanimati po tem dogodku Smile
Stevie Jabuk

Stevie Jabuk

Kraj: Cannot Determine Loaction
Moški

Poglej uporabnikov profil
Prispevek: #2   Objavljeno 24.05.2015 07:16:30
Re: Vprašanje glede varnosti
Odgovori s citatom Dodaj uporabnika na seznam ignoriranih
breskev je napisal/a:
Pozdravljeni,

Me zanima kako je z virusi in iOS-om. Sem po safari brskal za nek del pri sesalcu in pač odpiral rezultate ter odprl nek link do neke trgovine al nevem česa pe me je preusmerilo na nov zavihek kjer se je nekaj lodalo in mi vrglo popup okno kjer je pisalo vaš iphone je okužen ima virus nekaj podobnega. Če želite začeti čiščenje kliknite OK. seveda gumba nisem kliknil.

Je vertno bil to kak scam? Ali sploh obstajajo virusi z iOS sem bral d ase naj le tega nebi dalo dobiti na telefon, virusa pač.

LP za informacije me je stvar začela zanimati po tem dogodku Smile

Kolikor jaz vem, virusov za iOS ni. Razne spletne strani ti včasih, tako kot si rekel, v nov zavihek odprejo neko reklamo, kjer piše, da je telefon okužen. Gre le za reklamo, in ne za virus.
Tako da po mojem ni treba skrbeti Wink

Ne moreš urejati svojih prispevkov
Ne moreš brisati svojih prispevkov
Ne moreš glasovati v anketi
Pokaži sporočila:
Pojdi na:
Jabuk.si Vsa vsebina spletne strani je last Jabuk.si in njegovih članov. © 2004 - 2020 Jabuk.si Kontakt Kontakt   Domov Domov   Na vrh strani Na vrh strani