iPhone 5s ima pri Simobilu že prednaložene (in skrite) nastavitve... tukaj nimaš kaj popravljat/spreminjat. Probaj reboot telefona, mogoče še reset network settings. in tisti "MMS samo na iPhone" je verjetno iMessage?

| iOS 8.3 | |||||

iPhone 5s ima pri Simobilu že prednaložene (in skrite) nastavitve... tukaj nimaš kaj popravljat/spreminjat. Probaj reboot telefona, mogoče še reset network settings. in tisti "MMS samo na iPhone" je verjetno iMessage? 

| 
	|||||

Evo sem posodobla na 8.3 in sem pri nastavitvah na iphone 6 mogla samo dopisat ene stvari in mmsi delajo normalno.  

| 
	|||||

Po updejtu na 8.3 sem dobil težavo, da ko premikam telefon, da se kao v ozadju premika slika in da dobiš občutek globine. No, tu je problem, da se mi ikone sedaj premikajo, ampak se ne premikajo lepo, ampak dobesedno skačejo za milimetre levo, desno, gor, dol. Enako recimo popup za appstore, ko moraš vpisati kodo ali touch id.

Če bi vsaj vedu, kje v nastavitvah se to lahko izklopi, ker je res moteče.  | 
	|||||

Probaj resetirat telefon, mogoče bo pomagalo. Izklopi se pa v settings/general/accessibility/reduce motion (ON) 

| 
	|||||

Restart je pomagu. Mi sploh ni na misel prišlo, da bi to naredu. LOL

thx!  | 
	|||||

A je bilo pri tej nadgradnji,kaj izboljšano glede LTE omrežja,ker prej sem imel  signal na določenih mestih blizu oddajnika zdaj pa mi ga lovi povsod.

Imam iphone 5s in omrežje mobitel. Lp _________________ HMM  | 
	|||||

Jaz sprememb nisem opazil, lahko da je Telekom vklopil ali povečal moč kakšnemu oddajniku. 

| 
	|||||

no še moja izkušnja ... pravkar posodobil iphone 5 na 8.3

sedaj se mi telefon približno na 3 min restarta .... zgleda da bo treba naredit clean restore posledično ne morem narediti niti backupa niti synca ker se satan resetira vmes kak predlog ?  | 
	|||||

Če se ti resetira, niti ne želiš takega backupa...

Prenesi si stvari, ki se jih sicer ne da povrniti (npr. slike)... to bo šlo tudi večkrat po tri minute. Sicer pa čudno... mogoče probaj brez sim kartice, airplane mode, ipd...  | 
	|||||

kako je z untethered jailbreakom za 8.3? je ze kaj novega?   

| 
	|||||

Nope.  | 
	|||||

Meni po 8.3 nikakor ne delajo MMS-i, pa sem tudi vpisal nastavitve...Anything else I can do? 

| 
	|||||

Kot ze veckrat napisano... Se enkrat (lahko tudi veckrat) preveri PRAVILNOST nastavitve za tvojega operaterja... najdes jih tukaj >> www.jabuk.si/nastavitve ... Ce to ne pomaga, naredi reset nastavitev (Settings >> General >> Reset >> Reset Network Settings  
Po tem se bo iPhone rebootal... se enkrat vpisi PRAVILNE nastavitve (in jih se enkrat preveri) ... Po tem je priporocljivo se enkrat ugasniti in prizgati iPhone... V vecini primerov dosedaj je bil problem v napacno vpisanih nastavitvah ...  | 
	|||||

Ve kdo slucajno kaj o jailbreaku za ios 8.3 in kaj je to z semi-jailbreak ? 

| 
	|||||

[quote="Venozni"]Ve kdo slucajno kaj o jailbreaku za ios 8.3 in kaj je to z semi-jailbreak ?[/quote

Za mene osebno bedarija ziva ! Sm jo nalozu in testiral ! Telefon štekal nenormalno ,dokler nisam restoral ker tudi ko sem zbrisal profil semi jailbreake ,ni nic pomagalo ! Moje osebno mnenje je dokler jailbreak ni dokoncno stabilen in koncan,naj se ne nalagajo te razlicice,ki na pol delajo ! Lp _________________ Don't forget to takeout profits!  | 
	|||||

Se mogoce kateremu ze to zgodilo:

1) zunanji gumbi ne vplivajo na ringer and alerts (vklopljeno) 2) ce dam z gumbi do konca na tiho (sound za aplikacije, music app, youtube), potem ne delajo niti zvoki v imessage, niti opozorila da sem kaj prejel in podobno. 3) v settings je volume za ringer and alerts do konca na glas Some bullshit.  | 
	|||||

Se še komu dogaja, da se glasnost gladbe spreminja, ko daš next? To se mi dogaja samo z Applovimi slušalkami. 

| 
	|||||

v settings/music/sound check imaš verjetno ON?  | 
	|||||

| 
	|||||

da vidim če razumem.. change with buttons v settings/sounds imaš OFF? in ko daš z gumbi potihem, se tudi zvonenje in ostali alerti utišajo? a maš mogoče knof za mute, na mute? imaš jailbreak?  | 
	|||||
| « Poglej prejšnjo temo - iPhone posodobitve in jailbreaki - Poglej naslednjo temo » | Pojdi na stran Prejšnja 1, 2, 3, 4, 5, 6 Naslednja | 
   Gostovanje: 3fs.si | 

Vsa vsebina spletne strani je last Jabuk.si in njegovih članov. © 2004 - 2020 Jabuk.si | 
				  Kontakt     Domov     Na vrh strani |