Jabuk
IOS EMULATORJI !
Stevie Jobs

Stevie Jobs

Kraj: Ljubljana
Moški

Poglej uporabnikov profil
Prispevek: #1   Objavljeno 17.05.2015 15:55:29
IOS EMULATORJI !
Odgovori s citatom Dodaj uporabnika na seznam ignoriranih
Lep pozdrav vsem skupaj Smile

Zanima me če kdo uporablja emulatorje na iphone ali ipadu ? Pred kratkim sm zacel uporabljat za Nitendo Ds ,psp in pa gameboy ! Zanima me ali lahko nalozeni programi skodujejo iphonetu ali ne ? Ker pri psp enultorju ce iphone ni jailbreakan dela zelo pocasi ! Navodila so sledeca,gameboy emulatorje in ostale lahko uporabljas toliko časa dokler ne ugasneš telefona,ko ga prizges nazaj pa neha delat ker ga apple bana in me zanima,na kaksen nacin to apple dela in kako ugotovi da je emulator nalozen ! Potem so se date triki,ko prizges telefon vrnes 24h nazaj datum in emulator spet dela ! Uglaunm zanima jo vase izkusnje z emulatorji in ce kdo uporablja ! Smile lp

Stevie Jabuk

Kraj: Skyfall
Moški

Poglej uporabnikov profil
Prispevek: #2   Objavljeno 17.05.2015 16:26:06
Re: IOS EMULATORJI !
Odgovori s citatom Dodaj uporabnika na seznam ignoriranih
Jaz sem za gameboy uporabljal normalno na iphone 4 ios6 jailbreakan naložen iz cydie, še prednost je taka, da lahko shranjuješ kadarkoli hočeš, ker shraniš v emulatorju, lahko pa tudi v igrici, kot če bi bil na gameboyu
Ne moreš dodajati novih tem
Ne moreš odgovarjati na teme
Ne moreš urejati svojih prispevkov
Ne moreš brisati svojih prispevkov
Ne moreš glasovati v anketi
Pokaži sporočila:
Pojdi na:
Jabuk.si Vsa vsebina spletne strani je last Jabuk.si in njegovih članov. © 2004 - 2020 Jabuk.si Kontakt Kontakt   Domov Domov   Na vrh strani Na vrh strani