Prispevek: #1 Objavljeno 22.02.2015 13:07:59 Težave z macbooku
Pozdravljeni, pred kratkim sem kupil svoj prvi macbook pa že imam težave. Ko grem na kakšno spletno stran mi kr meče druge pvezave, med njimi mackeeper. Vedno eno in isto, nemorem nič delat naprej. V čem je težava ?
Prispevek: #2 Objavljeno 16.05.2015 18:21:15 Re: Težave z macbooku
Lp imam en majhen problem.imam macbook 2007 nameščen mountain lion 10.7.5 hotel sem na novo naložiti sistem in ni varijante narediti patricije niti formatirati diska ker je kao locked a gre to kako preko terminala za rešit prosim
_________________ ????Iphone14 pro max silver Ipod classic 3rd generation 4gb silver ipod classic 3rd generation black macbook pro 15 ⌚apple watch ultra homepod mini homepod mini
Prispevek: #3 Objavljeno 16.05.2015 18:40:18 Re: Težave z macbooku
marko16 je napisal/a:
Pozdravljeni, pred kratkim sem kupil svoj prvi macbook pa že imam težave. Ko grem na kakšno spletno stran mi kr meče druge pvezave, med njimi mackeeper. Vedno eno in isto, nemorem nič delat naprej. V čem je težava ?
Prispevek: #4 Objavljeno 16.05.2015 18:42:08 Re: Težave z macbooku
martininvesna1981 je napisal/a:
Lp imam en majhen problem.imam macbook 2007 nameščen mountain lion 10.7.5 hotel sem na novo naložiti sistem in ni varijante narediti patricije niti formatirati diska ker je kao locked a gre to kako preko terminala za rešit prosim
Jabuk.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.