"Trying to log into this POP acount failed. Please make sure the Username and pasword are correct."
Preveril sem tako username kot pasword in sta pravilna.
A mi lahko kdo svetuje kaj bi lahko bilo narobe?
Težave z pobiranjem mailov | |||||
"Trying to log into this POP acount failed. Please make sure the Username and pasword are correct." Preveril sem tako username kot pasword in sta pravilna. A mi lahko kdo svetuje kaj bi lahko bilo narobe? |
|||||
![]() |
|||||
Lp |
|||||
![]() |
|||||
2. prever vse nastavitve streznik, porte,.. skratka celotne nastavitve 3. (ce ne najdes napake) ustvar nov račun z enakimi podatki in probaj ce dela lp, M |
|||||
![]() |
|||||
Šel sem še enkrat preverit nastavitve mojih gesel in username in je vse tako kot mora biti. TUdi spreminjal nisem nič? Bom poskusil ustvariti novo povezavo. Pa hvala za pripravljenost pomagati zelencu na Macu. |
|||||
![]() |
|||||
|
|||||
![]() |
|||||
preverili so mi vse nastavitve in imam vse pravilno nastavljeno. Račun sem pobrisal in na novo kreiral, podatke 100 x preveril da so res točni in še vedno mi ne deluje! Povezavo do neta imam. Če izberem "Connection Doctor" mi lepo sporoči, da je vzpostavljena povezava z netom, povezavo pa mi vseeno ne ustvari - napiše mi: "Tryin to Log into this SMTP account ailed. Please make sure the username and pasword are correct. Seveda je Username in pasword preverjeno pravilen (preverili tudi na SIOL). Enostavno ne vem več kaj bi lahko bilo narobe? |
|||||
![]() |
|||||
lp, M |
|||||
![]() |
|||||
Mogoče ne nepomembno - od približno takrat dalje, ko mi je začel "štekati" Mail, ne morem sinhronizirati ITunes. |
|||||
![]() |
|||||
to ce je povezano z itunes ne vem. probaj si nastimat thunderbird pa poglej ce bo ta delal, potem je problem z mailom. a si mogoce uporabljal kaksnen program ala xslimmer? ki ti pobrise nepotrebno kodo? lahko da se je kaj prevec pobrisalo. v glavnem probaj thunderbird pa javi.
|
|||||
![]() |
|||||
Na Thunderbirdu pa deluje brez težav! Ne morem verjeti da je bila verjetno napaka kar v IMailu - glavo sem si razbijal z kontrolo pravilnih podatkov pri odprtju novega računa! Makonja, iskrena hvala za pomoč- vsaka čast majstori! |
|||||
![]() |
|||||
![]() lp, M p.s. ta Mail bo pa treba popravit. |
|||||
![]() |
|||||
Reinstall s Pacifistom bi mogoče pomagal?? |
|||||
![]() |
|||||
![]() @Blackrider s pacifistom se nisem kaj nalagal, vem pa zakaj se gre. ce poznas postopek mu lahko na hiter napises. lp,M |
|||||
![]() |
|||||
Ko se ti Pacifist odpre klikneš na Open Apple Install DVD, ki si ga pred tem že vstavil v Mac. Ko prvič odpreš program, se ti pojavi tudi mini how-to, ki ti razloži za kaj gre pri programu. Žal nimam Install Disca s sabo, da bi bolj podrobno napisu. Vendar mislim, da je program dovolj intuitiven, da se boš znašel sam. Jaz sem ga sicer rabil samo enkrat, vendar vem da sem takoj našel kar sem iskal. Če se kje zatakne pa vprašaj na forumu. Ali pa pogooglaj zadevo. ![]() |
|||||
![]() |
![]() |
![]() |
![]() ![]() ![]() |