Na novo bom naredil install na macbook pro 2010, pa me zanima kater OS bi mi priporočali. Mavericksa ne potrebujem za noben app. Mountain lion?
A lahko pred clean installom še kaj z diskom naredim preventivno? Disk repair itd?
lp
| Macbook pro 2010 - kateri OS | |||||
Na novo bom naredil install na macbook pro 2010, pa me zanima kater OS bi mi priporočali. Mavericksa ne potrebujem za noben app. Mountain lion?
A lahko pred clean installom še kaj z diskom naredim preventivno? Disk repair itd? lp |
|||||
Inštaliraj 10.9 Mavericks, trenutno še nalbolj optimiziran. Disk pa samo formatiraj. Pa kupi ssd, če še nimaš
|
|||||
+1 Poleg SSD-ja p amogoče še max RAM-a pa boš dober še za nekaj časa. _________________ A friend is someone who gives you total freedom to be yourself. (J.M.) Macbook M1 pro 14 (2021) Thunderbolt display 27 iPhone 11pro Apple TV 4th generation |
|||||
ssd +1.
nabavu slab mesec nazaj. navdušen. se pozna da je cpu že rahlo podhranjen, ram počasen, in ga je bolj malo. ampak moj mbp 2010 še nikoli ni bil tako poskočen |
|||||
v mbp 2010 imam ssd in 16 gb rama in je dober še za 2 leti
|
|||||
no sam za 16gb si se pa kr izprsil, 200eur+ ane.. |
|||||
Dejansko so zelo dragi za ta letnik. Se mi zdi da se ne splača več kot 8GB not dajat, raje ta denar za SSD. |
|||||
vem ja, ker jih dela samo ocz neke posebne.. mislim da so v ameriki 240$
|
|||||
to dvoje nabavi in bo poletel
http://www.comtech.de/Computer-und-Zubehoer/Hardware/Festplatten-HDD-SSD/Solid-State-Drive-SSD/Crucial-MX100-256-GB-SSD-SATA-III-2-5-Festplatte http://www.comtech.de/shopware.php/sViewport,SwpFindologic/sAction,search/sSearch,CMSA8GX3M2A1066C7/livesearch,1 |
|||||
Raj vzam samsung 840 ali 850, ta model cruciala je dost pokvarljiv...
Drugace je pa ram iz linka ok. |
|||||
850 ! 840 imajo tezave.
|
|||||
Zenin Macbook Pro iz 2010 z 8 GB RAM-a in SSD-jem (nek 500 GB Intel) prav lepo dela. Na OS X Yosemite.
|
|||||
Gostovanje: 3fs.si |
Vsa vsebina spletne strani je last Jabuk.si in njegovih članov. © 2004 - 2020 Jabuk.si |
Kontakt Domov Na vrh strani |