Me zanima zakaj so vsi emojiji ki jih prejmem rumene barve in ne taksne kot jih poslje posiljatelj ali pa vsaj vsi bele barve kot so pri meni privzeti ko jih posiljam. Se da to kje spremeniti? Hvala☺️
Me zanima zakaj so vsi emojiji ki jih prejmem rumene barve in ne taksne kot jih poslje posiljatelj ali pa vsaj vsi bele barve kot so pri meni privzeti ko jih posiljam. Se da to kje spremeniti? Hvala☺️
LP!
Drži gor na emoji in lahko spreminjaš barve :)in ko eno barvo določiš ostane takšna kot si izbral..lahko pa spet spremeniš, če želiš
To vem saj sem tudi napisal v prvi objavi, me zanima glede emojijev ki joh dobim od nekoga drugega ker so vsi rumeni ceprav imam jaz za default bele on pa mi poslje vse barve razlicne jn so pri meni vsi rumeni
Imaš iOS 8.3? Imaš uradno Applovo Emoji tipkovnico? Če je odgovor na oboje ja probaj izbrisat emoji tipkovnico in jo ponovno dodat med aktivne tipkovnice.
Jabuk.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.