Kar se tiče gov pa tudi, saj vemo, da to da nam vse možne vladne organizacije sledijo na vsakem koraku ni zgolj teorija zarote, sploh pa če izkusiš vsaj del tega ali česa podobnega na svoji koži.
Jaz sem za to poletje dobil 3 mesečno konstantno študentsko delo ki sicer ni niti najmajn povezano z mojo stroko ampak vseeno, prilagodljiv delovni čas, plačano sicer minimalno a redno, boljšega ne moreš dobit, sploh jaz ne ko nimam niti ene veze, preko katere bi dobil kaj pametnega. Sicer ne morem (ne smem) povedat nobenih detajlov niti ne kaj delam, ampak zadeva je taka, da sem bil šokiran na kakšne možne načine se manipulira, kontrolira in je*e ljudi v glavo, kljub temu da sem vedel da to obstaja, me je presenetlo v kakšni meri in na kakšne vse možne iznajdljive načine, takšne ki sploh niso sumljivi nekomu na drugi strani. In to samo to kar so zaupali meni, študentu z enim podpisom, da o tem ne bom diskutiral z drugimi, kaj se šele dogaja tam kjer imajo dostop samo pomembneži. Če bi mi to kdo povedal bi mu reko da je blazn in da si domišlja.
It's a scary world we live in!