| iMac G5 se zbuja | |||

Ta tema o zbujanju iMaca G5 iz sleep moda se je že razglabljala na nekem drugem forumu v zvezi s svetlobnim senzorjem, zdaj sem se pa sam prepričal, da se iMac G5 zbuja tudi ob zvonenju klasičnega telefona?!   
			_________________ Welcome back!  | 
	|||

mnja. včas se tut ko ugasnem luč. alpa ko odprem okno ponoč. ko pržgem luč ponoč pa skor vedno. neki čudno je to. 

| 
	|||

Hja čudn to, da se vam iMaci zbujajo ob luči ali čem drugem Verjetno je to le naklučje!. Moj iMac spi in se zbudi le ko pritisnem tipko na ohišju. 

| 
	|||

Win to mac, kje si ga pa kupu? Pr EPL, Aris ali MACPC al v tujini (kje?)? 

| 
	|||

Pri EPL (iMac REV A). Je kakšna razlika v računalnikih, če so drugje kupljeni??? 

| 
	|||

<dl&rt;<dt&rt;Win to Mac je napisal:</dt&rt;<dd&rt;Pri EPL (iMac REV A). Je kakšna razlika v računalnikih, če so drugje kupljeni???</dd&rt;</dl&rt;

Kolker js poznam Racer D in macuser, ste vsi kupili pri EPL, tako da načeloma ne  | 
	|||

-glede na to, da so vsi računalniki kupljeni v avstriji, sloveniji, ... sestavljeni na kitajskem (taiwan) je problem verjetno nekje drugje. Po vsej verjetnosti v transportu oz. dostavi.

-kar pa z zbujanjem verjetno nima veze _________________ Welcome back!  | 
	|||

<dl&rt;<dt&rt;Win to Mac je napisal:</dt&rt;<dd&rt;Hja čudn to, da se vam iMaci zbujajo ob luči ali čem drugem Verjetno je to le naklučje!. Moj iMac spi in se zbudi le ko pritisnem tipko na ohišju.</dd&rt;</dl&rt;

zihr je naklučje da se zmer sam od sebe zbudi ko pržgem luč ja :> še dobr da ne zaspi ko jo ugasnem :]  | 
	|||

jaz sem mel podobno zadevo s svojim pcjem. prižigal se je ob prižiganju namizne svetilke in še včasih - vedno nisem znal njati razloga. problem je bil v tem, da sem v biosu mel nastavljeno, naj se zbudi s tipkovnico oz. nekaj podobnega. ko sem to izklopil, se mi take stvari ne dogajajo več. Mogoče pa lahko moje pcjevske izkušnje kaj pomagajo 

| 
	|||

Frendu se je zbujala stara getrojka...

maček se je sprehodu po tipkovnici... saj veste, tista, s tipko power-on. Nimam pojma, zakaj se vam to dogaja. (pa ne, da ne bi verjel.  | 
	|||
   Gostovanje: 3fs.si | 

Vsa vsebina spletne strani je last Jabuk.si in njegovih članov. © 2004 - 2020 Jabuk.si | 
				  Kontakt     Domov     Na vrh strani |