Doda support:
-Swift 1.2
-Wirless CarPlay
-Bugfixes
-Novo emoji postavitev tipkovnice
| iOS 8.3 beta | |||||
In iOS 8.3 beta 1 je ze med nami
Doda support: -Swift 1.2 -Wirless CarPlay -Bugfixes -Novo emoji postavitev tipkovnice _________________ Lep pozdrav, Mark |
|||||
nc pamtnga
|
|||||
8.3 beta 2 je že zunaj. http://wp.me/p1xtr9-1xi9
_________________ Lep pozdrav, Mark |
|||||
In ni preko OTA?
Pri meni ne najde preko OTA |
|||||
Če ima kdo prosto registracijo UDID, se priporočam. Dam za kako pivo.
|
|||||
Kaj mučkajo z realise z 8.2 ?
|
|||||
OTA ocitno se ni... _________________ Lep pozdrav, Mark |
|||||
Ne se ni. Baje pa so dodali nove jezike v Siri. Ampak seveda slovenščine ni.
|
|||||
|
|||||
Glede na to da se iOS ni v slovenščini,potem siri sploh se dolgo nebo. _________________ Apple Watch Ultra 2 iPhone 17 Pro Max Macbook Pro 14 M5 Pro Apple Airpods Pro |
|||||
1000 buggov v iOS8 oni se pa ukvarjajo z emoji...
![]() _________________ iPhone & iPad -> r0x |
|||||
Pa kje vi najdete 1000 bugov? Ni vse, kar ne deluje, krivda iOS-a ... |
|||||
A to ste že opazil, da bo sredi marca 8.3 tudi kot public preview. Tko kot osx.
http://www.engadget.com/2015/02/20/apple-beta-test-ios-9/ _________________ Get a life, get a Mac! ¯\_(ツ)_/¯ |
|||||
Je nekdo že omenil pred kratkim ja. Ampak naj bi bilo za omejeno število. |
|||||
Z beta 2:
-Novi siri jeziki -240fps 720p in 60fps 1080p (ni blo v beta 1) -Novi emoji -Bug fixes _________________ Lep pozdrav, Mark |
|||||
kdaj je nasledni IOS relise ?? kdo mogoce ve ?
_________________ If you don't believe me or don't get it, I don't have time to try to convince you, sorry. - Satoshi Nakamoto |
|||||
Enkrat marca...
|
|||||
Je kdo tuk dobr, da mi registrira udid? dobi kaj v zameno
|
|||||
Jst se zud priporočam ! Če kdo lahko zrihta,ga neki častim ! _________________ If you don't believe me or don't get it, I don't have time to try to convince you, sorry. - Satoshi Nakamoto |
|||||
Kako pa laufa 8.3 beta 2? Trenutno sem na 8.2 na najnovejši beti pa se da normalno uporabljat
_________________ Apple Watch Ultra 2 iPhone 17 Pro Max Macbook Pro 14 M5 Pro Apple Airpods Pro |
|||||
| « Poglej prejšnjo temo - iPhone posodobitve in jailbreaki - Poglej naslednjo temo » | Pojdi na stran 1, 2, 3 Naslednja |
Gostovanje: 3fs.si |
Vsa vsebina spletne strani je last Jabuk.si in njegovih članov. © 2004 - 2020 Jabuk.si |
Kontakt Domov Na vrh strani |