Kako omejiti ko te kliče en stik? | |||||
Primer: Vsi stiki me lahko pokličejo, mi pošljejo sms/mms.... Razn enega katerega omejim, da sem "nedosegljiv" Ko pa ga ga priklopim nazaj, dobim vsa spročila. Primer: Tone me lahko dobi vsak dan med 8h in 19h, med drugim časom me ne more dobiti. Primer 2: Jože me lahko kliče med 10h in 12H, med drugim časom me ne more dobiti, tudi če mi pošlje sms ga dobim naslednji dan ob 10.00 Je to možno? |
|||||
![]() |
|||||
|
|||||
![]() |
|||||
|
|||||
![]() |
|||||
Teoreticno mogoce ja... v praksi pa bi bilo pomoje prevec komolicirano... saj je funkcija zasnovana tako, da si nedosegljiv za vse razen za tiste, ki so na seznamu... Se najlazje je, da si tak osebek da na blacklisto, ce mu ze drugace ne more dpovedati, da zanj takrat in takrat ne obstaja ![]() |
|||||
![]() |
|||||
http://www.idownloadblog.com/2014/03/01/how-to-create-contact-groups-iphone/ V do not disturb se lahko uptavlja tudi groups. Nisem pa še sprobal. Jaz mam dve skupini narejeni na desktopu. Včasih sem samo eno skupino sinhroniziral na telefon, ostalo pa ne (kao arhiv). _________________ Get a life, get a Mac! ¯\_(ツ)_/¯ |
|||||
![]() |
![]() |
![]() |
![]() ![]() ![]() |