Jailbreak sem naredil z iPhoneUnlockUK.
To počnem že od verzije 1.1.3. Je sicer plačljiva stvar ampak deluje pa brez problemov. Enkrat plačaš in imaš za vekomaj rešeno.
| Slovenski paket - prikaz številk | ||||||||
Jailbreak sem naredil z iPhoneUnlockUK.
To počnem že od verzije 1.1.3. Je sicer plačljiva stvar ampak deluje pa brez problemov. Enkrat plačaš in imaš za vekomaj rešeno. |
||||||||
Priporočam ogled tega linka, predenj bo še kdo plačeval za jailbreak/unlock iPhone-a: http://www.hackint0sh.org/forum/showthread.php?t=44289&highlight=iPhoneUnlockUK |
||||||||
|
Pozdravljeni
Jaz imam problem s slovenskimi paketi - nobeden ne deluje, čeprav so inštalirani. Imam iPhone 3G 2.1 FW. Logotipi operaterjev ne delujejo, pa tudi tipkovnica je ostala enaka. hvala |
|||||||
Malo prebrskaj po foruu... in uproabi iskanje... Logotipi delujejo, razen ce imas Si.mobil... v tem primeru pa je treba rocno nekaj popravit... Glede tipkovnice pa.. kaj pa pricakujes od nje? Najprej to napisi... potem ti bom pa napisal, kaj se spremeni, ce ze sam ne znas prebrati In to sta le dva od popravkov... ti si napisal, da ti noben ne deluje |
||||||||
kaj je pa potrebno naredit za slovenske logotipe v simobilu?
lahko da gdo link do kakšnega vodiča? LP, Jan |
||||||||
Najprej en nasvet za v bodoce:
Sedaj pa se hint http://www.jabuk.si/pbb/viewtopic.php?t=5747&highlight=logotip http://www.jabuk.si/pbb/viewtopic.php?t=5162&start=180 |
||||||||
Jest, a misliš, da bo pomagalo al so puščice premajhne? _________________ Dead and dadicated your love of fuckin' God dumb and happy moron being superhero never entertain him he's like a lord of human act y do you need more... |
||||||||
Nevem,,, se mi zdi, da pogled usmerijo tja, kamor naj bi se usmeril |
||||||||
Saj ima že original tipkovnica šumnike... mislim, kaj se pričakuje od tipkovnice?
|
||||||||
Vsekakor pa slovenska tipkovnica tud prevede spodaj: go, send, search, space, ipd, kar je za slovenski vmesnik potrbno. Posebej se zdaj slovenske tipkovnice tako ne da dobiti. |
||||||||
A je slovenska tipkovnica tipa qwertz?
_________________ Super je, ce je iPhone del tebe, hudo, ce si ti del njega... |
||||||||
Lahko je, če boš mel to željo. Ti po želji naredim, ampak moraš donirat za slovenski vmesnik. |
||||||||
ce prav razumem, je tipkovnica povezana s slovenskim sistemom, ne pa samo kot dodatek sistema?
meni bi npr. bila idealna resitev privzeta angleska tipkovnica, ampak s QWERTZ razporeditvijo (samo zamenjana Y in Z). ker se v slovenskih menijih zal ne bi prevec znasel... obstaja kak editor za tipkovnice (kot Ukelele za OS X)? lahko sploh zamenjas privzete tipkovnice, oz. dodajas nove? PS: je kaksna varianta za donirati kar na TRR? ker paypal mi ne disi prevec. |
||||||||
Evo, jaz si želim, da ne bom več uporabljal nemške. |
||||||||
Mitja, jaz tudi nisem prevec za PayPal. Je se kaksen nacin donacije za Slovenski paket?
|
||||||||
Pri slovenskem vmesniku imas naveden TRR
![]() |
||||||||
ok. hvala
|
||||||||
| « Poglej prejšnjo temo - iPhone težave - Poglej naslednjo temo » | Pojdi na stran Prejšnja 1, 2, 3 |
Gostovanje: 3fs.si |
Vsa vsebina spletne strani je last Jabuk.si in njegovih članov. © 2004 - 2020 Jabuk.si |
Kontakt Domov Na vrh strani |