Pri meni deluje vse OK.
			| apps update? | |||||

Pri meni deluje vse OK. 
			_________________   | 
	|||||

ja kot kaže apple boli k***c za to. amaterji.

ja kolegi vemo, da 90% folku dela, tko da ni treba vsakemu: "Meni dela!".  | 
	|||||

Meni dela 

| 
	|||||

Pa si ze dejansko naredil kaj za to, da bi napako, ki je vec kot ocitno na tvojem telefonu ali na tvoje racunu, odpravil? Si klical na Apple Support? Ali samo jamras, da ne dela... in da naj "salabajzerski" Apple to ze enkrat popravi??? Aja... BTW... sem ze omenil... da meni tudi deluje  | 
	|||||

Šit, zdajle preveril... Meni tudi dela..  

| 
	|||||

Jest, res je, nič nisem naredil, da bi odpravil to težavo. zadeva je vseskozi delovala, potem pa jo pokvarijo z update-om na ios8. tako da bi pričakoval, da tudi uredijo. klicat na apple support se mi ne da, bom preživel  

saj mi je uspelo update-ati aplikacije preko iTunes. Jest upam, da te nisem ponovno razjezil.  | 
	|||||

Najlepša hvala za tole, deluje!  | 
	|||||

Bom kar tu vprasal kajti nikjer nisem zasledil kako bi resil svoj problem .... preko vsharea sem zelel naloziti app a po pomoti med instalacijo odstranil vshare, sedaj imam prazno sivo ikono, ki jo nikakor ne morem odstraniti. Je mogoce imel kdo podoben primer pa ga ja resil? Sem poskusil z iskanjem a nobenega uspeha 

| 
	|||||
| « Poglej prejšnjo temo - iPhone posodobitve in jailbreaki - Poglej naslednjo temo » | Pojdi na stran Prejšnja 1, 2 | 
   Gostovanje: 3fs.si | 

Vsa vsebina spletne strani je last Jabuk.si in njegovih članov. © 2004 - 2020 Jabuk.si | 
				  Kontakt     Domov     Na vrh strani |