iphone in problemi z ekranom | |||||
Sem lastnica iphone-a starega slabe tri mesece.Kupjen je bil v Italiji.Sedaj pa mi je pred mesecem začel ekran pokati dobesedno ravno tako kot bi se mu črna barva okrušla prvo samo na spodnji levi strani zdaj pa se to pojavlja še po drugih kotih in nastajajo te praske zmeram večje.In to pod zaščito za praskanje, saj zunaj ni nič popraskan.Na tla mi je padel samo enkrat ampak to se je pojavljalo še pred padcem. Ali se to da uveljaviti v garanciji ker res grdo zgleda? |
|||||
![]() |
|||||
|
|||||
![]() |
|||||
Glede poškodbe pa zanimivo ... lahko priložiš kako sliko napake? |
|||||
![]() |
|||||
![]() Imam pa isti problem kot je opisan tu : http://forums.macrumors.com/showthread.php?t=548961 Zanima pa me sledeče: Iphone je bil kupljen avgusta 2008 v torri di europa pri vodafonu. Ali res pri njih velja garancija 2 leti? Kaj mislite, mi bodo zamenjali iphone kajti v ameriki so s tem problemom seznanjeni in ti brez vprašanj zamenjajo aparat? Je imel kdo oziroma ima podoben problem ter kako ga je rešil? |
|||||
![]() |
|||||
Jaz imam to tudi, na svojem 3g, ampak me ne moti in ne razmišljam da bi ga nesel nazaj, bom kupil poleti novega. Je pa tudi 2008, oktoberski. Lp |
|||||
![]() |
|||||
![]() Standard appla vsako leto nov model ali pa vsaj preobrazba starega. Se mogoče kdo spozna na tole out of warranty Neko garancijo ali ne vem kaj od appla? Da daš 200 dolarjev in ti dajo nov aparat seveda če ima serijsko napako tako kot moj na primer? |
|||||
![]() |
|||||
|
|||||
![]() |
![]() |
![]() |
![]() ![]() ![]() |