| Slovenski Paket za iPhone 3G/s iOS 4.2.1 | |||||

Aha.. ok. Pol bo to to verjetno   

| 
	|||||

Definitivno je to problem... 

| 
	|||||

Emm.. pa sej če nadgradim na 4.2.1 ios, potem sploh nimam možnosti JB   

Kako gre to potem prek cydie? Za cydio moreš pa met JB telefon. Sicer imam ita iphone 3gs in odklepa ne potrebujem, vendar JB tudi še ne obstaja za 4.2.1. Ali pač?  | 
	|||||

Jailbreak za 4.2.1 že kar nekaj časa obstaja. Ampak je bil do nedavnega samo tethered. Sedaj sicer obstaja tudi ena untethered verzija. Ampak še ni user friendly. 

| 
	|||||

Pa se dela samo na mac-u. 

| 
	|||||

Aha..tko je to.

Ok, pol pa ne bomo JB-kali še  | 
	|||||

Ker paket ni bil pisan za iOs 4.0 pride do razlik. Najlažje lahko težavo rešiš tako, da si v cydia naložiš program IconRenamer, s katerim lahko s pritiskom na ikono v načinu za premikanje ikon preimenuješ vsako ikono.  | 
	|||||

Tudi meni ni prevedlo vseh ikon na 4.1 ampak zahvaljujoč forumu in nasvetu Haska23 in Icon Renamer, je moj 3g spet čisto Slovenski. 
			_________________ iMac 24", 6Gb, OS El Captain, iMac 27 Sierra 16Gb, iMac 27, 3.7, 64Gb Monterey, iPhone 3G Iphone 5., iPhone 6+, iPad 1, iPad 4, iPad 9, iPhone 12 Daj kolikor vzameš in vse bo dobro!  | 
	|||||

Me veseli da sem lahko pomagal  

| 
	|||||

| 
	|||||

ima kdo slučajno ta paket še kje na disku? 

| 
	|||||

za ios 4? 

| 
	|||||

ja, za ios 4.2.1 na iPhone 3G 

pa ne se smejat...  | 
	|||||

Imam samo za ios 5 dalje 

| 
	|||||

Pošlji mi na zs za ios 5.1.1  | 
	|||||
| « Poglej prejšnjo temo - iPhone posodobitve in jailbreaki - Poglej naslednjo temo » | Pojdi na stran Prejšnja 1, 2 | 
   Gostovanje: 3fs.si | 

Vsa vsebina spletne strani je last Jabuk.si in njegovih članov. © 2004 - 2020 Jabuk.si | 
				  Kontakt     Domov     Na vrh strani |