Google account sync na iOS8? | |||||
Včeraj sem presedlal iz Androida (HTC) na iPhone (5). Vpisal sem se v Google account, katerega uporabljam za email, calendar, kontakte z številkami. Na androidu je to delalo vse BP. Opazil sem da se emaili ne syncajo avtomatsko, predvidevam da je Google izklopil pushanje notificationov za ne-android naprave. S tem bi že nekak preživel, ker namenske gmail aplikacije nočem. Ali to velja tudi za koledar in stike? Se pravi če v browserju - google koledarju dodam event, se ta ne bo avtomatsko pokazal na iPhone? Pripravljen sem tudi zamenjati email ponudnika. Kateri so alternativni ponudniki, ki bi jih svetovali? Yahoo podpira pushanje mailov ipd? |
|||||
![]() |
|||||
Za imenik in koledar pa nisem prepričan... ti predlagam, da sprobaš. Najbolj zanesljivo ti bo push deloval z icloud accountom... 5Gb account je brezplačen. Jaz imam recimo narejen forwarding iz gmaila na icloud in tako push mail deluje. Naj bi pa delal push tudi z yahoojem. |
|||||
![]() |
|||||
Uporabljam google account. Maile, kontakte in koledar samodejno sinhronizira. Ko dodaš nov stik, dobiš nov mail ali vpišeš v koledar novo opravilo se podatki vnesejo na google account in prav tako se prikažejo iphone. Za mail ne uporabljam privzete Apple mail aplikacije, ampak GMAIL app, ker se mi zdi nekoliko boljša ali pa so to še posledice androida ![]() Labelse (oznake) prikazuje v barvah, maile lahko brišeš in se preselijo v trash-smetnjak, ker pri privzeti app sem imel s tem nekaj problemov, morda zato ker sem uporabljal googlov mail. Potem sem nekaj šaltal po nastavitvah in obupal ter nasnel gmail app. ![]() ![]() |
|||||
![]() |
|||||
|
|||||
![]() |
|||||
![]() _________________ Lp Andrej ______________ Iphone 15 Pro Max Ipad 9 wifi 256gb |
|||||
![]() |
|||||
![]() |
|||||
![]() |
|||||
|
|||||
![]() |
|||||
Skitch |
|||||
![]() |
|||||
Photoshop na windowsih ![]() ![]() |
|||||
![]() |
|||||
Jaz ne vem kaj te muči? Imaš vpisan google account? Settings > Mail, Contacts, Calendars Pod prvo točko Accounts se mora nahajati Google account... Poglej še v app Calendars in še enkrat izberi spodaj na sredin Calendars, tukaj moraš imeti kljukico pri tvojem accountu. ![]() |
|||||
![]() |
![]() |
![]() |
![]() ![]() ![]() |