Zdravo,
rad bi na novo naložil iphone, pa me zanima kateri je najnovejši software in katere update/programe še priporočate za neko nezahtevno rabo.
Hvala za pomoč,
| Iphone začetnik | |||
Zdravo,
rad bi na novo naložil iphone, pa me zanima kateri je najnovejši software in katere update/programe še priporočate za neko nezahtevno rabo. Hvala za pomoč, |
|||
Joj, ti pa si začetnik, a mi prodaš telefon
|
|||
Najnovejši software je 2.1
Za programe pa nevem kaj rabiš... to boš moral sam malo raziskovat. Tisto nujno že dobiš pri nadgradnji softwarea (oz. imaš že gor). |
|||
v tej temi so ljudje pisali o uporabnih programih za iphone
http://www.jabuk.si/pbb/viewtopic.php?t=6082 lp ,M |
|||
Hvala vsem za odgovore.
LP |
|||
Mene pa zanima sledece: sem lastnik originalnega iPhona 3G in sicer z avstrijsko simkartico pri operaterju Orange.zanima me, ali se mi splaca jailbrejkat iPhone ali kakor koli se ze temu rece in zakaj JA oz NE?
hvala, lp |
|||
@erazem, daj poglej malo poforumu prosim
v rubriki ostalo imas temo vse o jailbrake, tam ti pise zakaj jailbrake in kaj ti prinese. lp, M |
|||
prosil bi za link do teme...v ultimativno ne najdem razlogov kaj je boljse in zakaj?ali jailbreak ali ne..spraüujem predvsem za mnenja.
hvala, lp |
|||
jailbreak:
Custom teme, soundi, ozadja, ikone Razne dodatne aplikacije in nastavitve Programi kot so SwirlyMMS (popolna podpora MMSom), menjave boot logotov Po potrebi poseganje v /root partcijo Moznost nalaganja crackanih appstore programov In se in se... Razlogov za jailbreak je veliko...drugace si obsojen na AppStore aplikacije, nekatere free druge pa placljive.. |
|||
hvala za hiter odgovor.za jailbreakom izgubim garancijo, trenutni originalni firmware pa mi ustreza.se pravi razlog je edino nalaganje aplikacij preko cydie??
|
|||
preden ga neses na popravilo nalozis orginalni apple firmware pa bo.
Jailbreak ti odklene root particijo tako da so moznosti nadgradnje iPhonovega OSa prakticno neskoncne. |
|||
|
|||
Gostovanje: 3fs.si |
Vsa vsebina spletne strani je last Jabuk.si in njegovih članov. © 2004 - 2020 Jabuk.si |
Kontakt Domov Na vrh strani |