Jabuk
Pojdi na stran Prejšnja  1, 2, 3 ... 9, 10, 11
MMS
Jablanator

Jablanator

Kraj: Koper
Moški

Poglej uporabnikov profil
Prispevek: #201   Objavljeno 11.01.2015 15:23:47
Re: MMS
Odgovori s citatom Dodaj uporabnika na seznam ignoriranih
ce si lahko sposodim temo, v noci iz sobote na nedeljo dobim MMS, ga pogledam, vse super, v nedeljo ob 11h zjutraj ni vec nobene slike iz MMS sporocil. samo podatek da je bil MMS, ikona z ? in spodaj ime file-.jpg

komu jasno, slike naj bi ble na telefonu, ko so enkrat dostavljene

imam pa i5s, ios 8.1.2
Jabček

Jabček

Moški

Prispevek: #202   Objavljeno 11.01.2015 15:41:37
Jest je napisal/a:
Mobilni prenos podatkov (Cellular Data) imas vkljcuen? MMS namrec potrebuje mobilni prenos podatkov... Ni dovolj, da si povezan preko WiFi ... Poleg tega po tem, ko vpises nastavitve, se "rebootaj" iPhone ... Ce se to ne bo pomagalo pa naredil "Reset Netowrk Settings" (Settings >> General >> Reset >> Reset Network Settings). Po tem bo treba se enkrat vpisati nastavitve ...

Pa preveri, ce si res vse nastatitve pravilno vpisal Smile

ja imel sem vklopljen prenos podatkov bom zdaj se enkrat prizgal telefon pa videl ce bo ce ne bom resetiral nastavitve pa bom potem videl ce bo
Jabček

Jabček

Moški

Prispevek: #203   Objavljeno 11.01.2015 15:44:00
rajc123 je napisal/a:
ja imel sem vklopljen prenos podatkov bom zdaj se enkrat prizgal telefon pa videl ce bo ce ne bom resetiral nastavitve pa bom potem videl ce bo

no sedaj dela ko sem reboot-al telefon hvala
« Poglej prejšnjo temo - iPhone težave - Poglej naslednjo temo » Pojdi na stran Prejšnja  1, 2, 3 ... 9, 10, 11
Ne moreš dodajati novih tem
Ne moreš odgovarjati na teme
Ne moreš urejati svojih prispevkov
Ne moreš brisati svojih prispevkov
Ne moreš glasovati v anketi
Pokaži sporočila:
Pojdi na:
Jabuk.si Vsa vsebina spletne strani je last Jabuk.si in njegovih članov. © 2004 - 2020 Jabuk.si Kontakt Kontakt   Domov Domov   Na vrh strani Na vrh strani