OK letos sem se odločila da si kupim nov iPhone 5s ampak bi ga rada nekje dobila mal ceneje. Prek interneta glih ne bi rada kupovala da ne bo kkšnih težav, ampak Rabin pomoč kje ga sploh še prodajajo in se da dobit mal ceneje ( 400€ )
| Kupim NOV IPHONE 5S | |||||
OK letos sem se odločila da si kupim nov iPhone 5s ampak bi ga rada nekje dobila mal ceneje. Prek interneta glih ne bi rada kupovala da ne bo kkšnih težav, ampak Rabin pomoč kje ga sploh še prodajajo in se da dobit mal ceneje ( 400€ )
_________________ Kaya |
|||||
Haha. Ti si tudi en talent. Ne bi kupovala preko interneta, v trgovinah pa ga za 400 evrov ne boš dobila
|
|||||
Za 400€ v trgovini 100% nebos dobila,recimo v Apple stane 16gb,599€.
Edina varianta ti je prek bolhe za recimo 400€ dobis kot novega. _________________ Apple Watch S10 iPhone 16 Pro Max Mac Mini M2 Pro Apple Airpods Pro |
|||||
Ne poznam odgovora, ampak težko bo šlo za 400€. Škoda, ker si zamudila akcijo pri Mobitelu za nove naročnike pred pol leta, kjer je bil 300€ ob 2 letni vezavi npr za paket Itak Đabest.
|
|||||
Zadnjic sem videl, da jih je Telekom v e-trgovini prodajal za 499 EUR (brez vezave). Seveda 64 GB model. Na Bolhi je 99.999% "vrhunsko ohranjenih", za katere folk pricakuje malo manj kot to, pa vsi imajo samo 16 GB.
|
|||||
OK sej prek interneta mi ni tak problem kupvat ampak tok je the ponaredkov da nism čist prepričana če je dobra ideja in sem hotla najprej povprašat če se v kkšni trgovini da dobit. Drugače pa če bi bil kakšen zanesljiv prodajalec bi šlo tudi prek interneta
_________________ Kaya |
|||||
Pa idi z nekom ko pozna iphone kupit pa ne boš dobla ponaredka |
|||||
Saj ni treba preko interneta kupiti... Preko interneta samo poisces ponudbo, ki te zanima... potem, ko najdes takega, ki ti ustreza, se s prodajalcem zmenita za osebni prevzem... Veliko je takih, ki prodajajo popolnoma nove (kupljene recimo z aneksom pri operaterju) za nizjo ceno kot je redna cena v trgovini... Je pa seveda treba biti previden pri takih nakupih... in ne smes na slepo zaupati kar vsakemu, ki natrosi cel kup lepih besed |
|||||
OK hvala!!
_________________ Kaya |
|||||
Kolega (Novo mesto) ima kot novega 3 mesce starega iPhona 5S,... 380 eur,... Ce si zainteresirana mi pisi na privat,...
|
|||||
Gostovanje: 3fs.si |
Vsa vsebina spletne strani je last Jabuk.si in njegovih članov. © 2004 - 2020 Jabuk.si |
Kontakt Domov Na vrh strani |