Hej,
prek maila sem si poslal certifikat (psx), da odprl in instaliral, vendar mi pod profilo napiše "Not trusted".
Ima kdo rešitev, kako mu dopovedat, da naj bo trusted?
| NLB KLIK na Iphone-u | |||||
Hej,
prek maila sem si poslal certifikat (psx), da odprl in instaliral, vendar mi pod profilo napiše "Not trusted". Ima kdo rešitev, kako mu dopovedat, da naj bo trusted? |
|||||
Deluje tudi, ce je Not Trusted.
|
|||||
Sedaj je NLB uvedel dostop z OTP (one time password), bolj varna rešitev in ne potrebuješ certifikata.
LpS _________________ saj ni res pa je iPhone 6 Space Gray 64 GB iPad Air 2 128 GB Cellular MacBook Pro with touch bar |
|||||
Prva reč, ki jo google najde je popolna informacija:
http://www.nlb.si/navodila-kdp-ipad Ampak tut o temu je že bla tema na em forumu-seveda pred njihovimi spremembami in aplikacijo in... |
|||||
Ko boš namestil še certifikat od ACNLB bo pa trusted |
|||||
Imam težavo, prej sem na 4s imel ta klik zrihtan, zdej na 6 sem pa iz maila shranil certifikat na idrive ampak mi noče odpret klika :S
Napiše da ni certifikata Kaj sem naredil narobe? |
|||||
Sam sem na vsak iPhone naložil certifikat preko programa iphone configuration utility. Nikoli pa preko maila. Nimam problema z certifikatom. |
|||||
Pa saj zdaj certifikata za Klik ne rabiš več.
|
|||||
Seveda ga rabis... razen ce posebej doplacas za preko Klikin-a >> http://www.nlb.si/klikin |
|||||
Ja, jasno, to sem imel v mislih. |
|||||
In kje naj najdem ta program iphone configuration utility,ker enega sem namestil ampak ne deluje,na apple strani pa ga ne najdem.
_________________ Apple TV 4K 32 GB (21) Apple Watch Series 8 Apple Watch Series 6 Iphone 14 pro 128 GB |
|||||
Google? Drugače pa si ga pošlji preko mejla, ne vem zakaj tako paniko zganjate, da to pa ne
|
|||||
Ce imas vec certifikatov, zna prit do nevsecnosti. Raje urejam vse preko paypala. Lp
|
|||||
Kaksnih nevsecnosti? Kaj ima veze PayPal s Klikom? |
|||||
| « Poglej prejšnjo temo - Aplikacije za iOS - Poglej naslednjo temo » | Pojdi na stran Prejšnja 1, 2, 3, 4, 5 |
Gostovanje: 3fs.si |
Vsa vsebina spletne strani je last Jabuk.si in njegovih članov. © 2004 - 2020 Jabuk.si |
Kontakt Domov Na vrh strani |