Lep pozdrav odlocam se med i6 ali 6 plus vlece me vedno bolj za 6plus mi lahko kdo od vas ki ga ima pove kako je samo uporabo- velikost, nosenje v zepih itd... Hvalaaa
| iPhone 6 in 6 Plus | |||||
Lep pozdrav odlocam se med i6 ali 6 plus vlece me vedno bolj za 6plus mi lahko kdo od vas ki ga ima pove kako je samo uporabo- velikost, nosenje v zepih itd... Hvalaaa
_________________ Iphone 14 Pro 128GB Iphone 13 Pro 128GB Macbook pro M2 13" Apple TV 4K 128GB Apple watch Ultra Home pod mini Blue and yellow. |
|||||
Za zadnje ali sprednje žepe hlač sigurno ni primeren (to pa itak noben ni odkar so tako veliki in tanki) ...kakšen stranski žep je že boljša izbira.
Vse ostalo je v redu ...če je dovolj prostora in ni nevarnosti da pade ven ... |
|||||
Jaz ga stalno nosim v sprednjem žepu. Pač odvisno od hlač in žepov. V tiste hlače, ki so bolj "ženski" model 6 Plus res ne bo šal, v druge hlače pa gre čiato OK, tudi pri prepogibanju itd.
|
|||||
Js sm 19.9 kupil i6 v munchnu in sem bil zelo zadovoljen zdej sem pa zamenjal za 6plus sem pa se bolj
_________________ Apple Watch S10 iPhone 16 Pro Max Mac Mini M2 Pro Apple Airpods Pro |
|||||
super hvala.
_________________ Iphone 14 Pro 128GB Iphone 13 Pro 128GB Macbook pro M2 13" Apple TV 4K 128GB Apple watch Ultra Home pod mini Blue and yellow. |
|||||
Tudi jaz ima 6 plus. Prvi dan se mi zdel velik, sedaj pa je že skoraj premajhen.
baterija je extra super. Sicer pa tudi 6 ni primeren za v žep. _________________ iPhone 13 iPhone 12 mini iPhone Xr iPhone 6 iPhone 6 plus iPhone 5 IPhone 4 Macbook Air 2019 Macbook Air 2014 iPad 2 3g iPad 4 wi-fi IPad 10.2 Apple TV2 iPod touch 4G ipod nano -lunatik pas |
|||||
kje pa pa potem nosiš? |
|||||
Jakna.
|
|||||
Kaj pa poleti? V pedertašni?
![]() |
|||||
Jst ga bom poleti mel v žepu itq so na kratkih hlačah širši žepi
Če ne pa pederusa itq jo rabiš skoraj že samo zaradi denarnice... Če so žepi v kavbojkah nabiti _________________ |
|||||
Kot so že uporabniki pred mano zapisali - 6 plus je velik mogoče samo prvih nekaj ur (vsaj pri meni je navajanje mogoče trajalo nekaj več časa, ker sem naredil preskok iz 3 leta starega iPhona 4 na 6plus). Ko vzamem sedaj ženinega 5s v roke, mi deluje kot igračka
Kar se prenašanja naokoli tiče, sem se odločil in naročil tole torbico za na pas: http://www.amazon.com/REMAX-Pedestrian-Leather-Shoulder-smartphone/dp/B00PFCVZH0/ref=sr_1_12?s=wireless&ie=UTF8&qid=1418073153&sr=1-12&keywords=remax+pedestrian (sem naročil na nemški amazon strani, samo trenutno rjave tam ni na zalogi) Sem zelo zadovoljen, je pa res, da ni tipsko delana za iP 6 plus, kar pomeni, da se luknjica za priklop slušalk ne prilega najbolje (me pa to ne moti preveč, ker sem bolj ali manj ves čas na bluetooth slušalki). Sam imam 3mm ovitek in še lih za lih paše not, za kaj več bi bilo že preveč, ker se poklopec več ne zapre dobro in ne stisne z magnetkom. Sicer se pa pozimi res najde dovolj žepov v jaknah in zimskih plaščih. |
|||||
a vi 6ke polnite z iPad polnilci glede na to da je čas polnjenja z iPhone polnilcem kar dolg
_________________ |
|||||
Tudi, kar pride prej pod roke |
|||||
torej je nekaj resnice v tem da iphone 6 podpira polnjenje baterije pri 2,1A
in ne le pri 1A kot ima outputa originalen polnilec _________________ |
|||||
Sej se vsak iphone fila na 2,1A polnilcu, je po možno da skoristi 2,1A in se hitreje nafila. |
|||||
No to sem pač mislil...
Logično da se lahko fila na višjem toku saj ga porabnik vzame iz omrežja le toliko kot ga potrebuje Tudi če bi bil polnilec 5A bi telefon uzel 1A OZ. Po novem očitno vzame baterija tudi 2.1A to sem mislil _________________ |
|||||
Seveda. 6ka in 6+ sta edina iPhona, ki izkoristita več toka. Nazadnje urejal/a gpc17 Sob 13. Dec 2014 21:07; skupaj popravljeno 1 krat |
|||||
Zdravo,
je kdo mogoče kupil Apple Care+ za iPhone 6? Se ga kje dobi ceneje, kot v uradni Applovi trgovini? Kaj pa iStylova zaščita? Katero zaščito za zaslon priporočate? Kateri etui? Iščem sicer nekaj, kar bi čim manj spreminjalo izgled telefonu... lp |
|||||
Applecare+ se ne da uveljavit v Sloveniji... Avstrija, Italija edino..
Te zaščite so tko tko.. Use gre preko zavarovalnic, ponavadi še izven Slovenije in traja in traja da odobrijo če sploh odobrijo.. Pa če ga razbiješ ponavadi 1/3 popravila kriješ sam sepravi okoli 100-150€ + zaščita... Nevem sam se odloči.. Morš pa to kupit ob nakupu... Etui pa Applov original silikonski ali usnjen use ostalo je pofl. |
|||||
S tem, da je vse ostalo "pofl", se ne bi strinjal... Ima pa seveda lahko vsak svoje mnenje okoli tega... |
|||||
| « Poglej prejšnjo temo - iPhone od vsepovsod - Poglej naslednjo temo » | Pojdi na stran Prejšnja 1, 2, 3 ... , 37, 38, 39 Naslednja |
Gostovanje: 3fs.si |
Vsa vsebina spletne strani je last Jabuk.si in njegovih članov. © 2004 - 2020 Jabuk.si |
Kontakt Domov Na vrh strani |