zanima me pa še kako se v HandBrake nastavi podnapise.
prosim za hiter odgovor ker grem kmalu na dopust
hvala
| Pretvarjanje video formata na OSX | |||||||
zanima me pa še kako se v HandBrake nastavi podnapise.
prosim za hiter odgovor ker grem kmalu na dopust hvala |
|||||||
Mislim, da ti jih samo z DVD-ja lahko "zapeče" na video (ne moreš jih kasneje odstraniti oz. sklopit). Drugače ne gre. Dobiš jih pod zavihkom za Audio&Subtitles. |
|||||||
to vem. ampak pod audio and subtitles imam samo moznost auto subtitles |
|||||||
Pozdravljeni!
Sem uporabil Iskanje, vendar nisem našel tega, kar jaz iščem. Skratka. Zanima me, kateri converter najbolj priporočate, tako da tudi šumnike prikazuje v podnapisih in tudi program, ki najbolje kompresira video (končna velikost videa je zelo majhna) ? Lahko je program tudi plačljiv. |
|||||||
Handbrake. Stane pa okoli 100€.
_________________ iHruska - Original Pear Product Of The Year! |
|||||||
Ufff... Smo smešni. A dela č (črka) |
|||||||
Meni delujejo šumniki. Posledično morajo tudi tebi.
_________________ iHruska - Original Pear Product Of The Year! |
|||||||
Meni osebno je najbolsi cineXplayer na iphonu, ne rabis spreminjati formata, peci podnapisov..samo dodas film (.avi) in .srt podnapise prek media sharinga in gledas
|
|||||||
a lahko vprašam, kako ti nastaviš da ti delajo čšž? jaz dam slovenski jezik, ampak preprosto č ne dela, pa še velikokrat mi podnapisov sploh ne uspe pravilno zapečti zraven filma. |
|||||||
podnapise shrani v utf-8.
|
|||||||
|
|||||||
Nalozis Handbrake( ce mas meka)
Odpres vob file Spremenis v mp4 Posljes v imovie Ce mas a pc pa kaksen drug video konverter _________________ lp Andrej https://www.cassettedeck-service.com Električne naprave delujejo na dim... ko dim iz njih uide... ne delujejo več! |
|||||||
Hvala za pomoč, je us
|
|||||||
| « Poglej prejšnjo temo - Programska oprema - Poglej naslednjo temo » | Pojdi na stran Prejšnja 1, 2, 3 |
Gostovanje: 3fs.si |
Vsa vsebina spletne strani je last Jabuk.si in njegovih članov. © 2004 - 2020 Jabuk.si |
Kontakt Domov Na vrh strani |