Ohišje za 2-4 diske | |||||
moj imac ma 4 x usb 3.0 in 2 x thunderbolt. hvala |
|||||
![]() |
|||||
_________________ Apple Watch S10 iPhone 16 Pro Max Mac Mini M2 Pro Apple Airpods Pro |
|||||
![]() |
|||||
gledam nekje do 100 eur bi bli od icy box vredu? ima kdo te (docking statione)? |
|||||
![]() |
|||||
A ne bo to boljsa stvar kot case na usb? |
|||||
![]() |
|||||
najboljše bi blo usb 3.0 ali thunderbolt ker to mam moj iMAC ![]() rabu bi kak zanesljiv storage case.. kako imate ostali to urejeno ? |
|||||
![]() |
|||||
So pa kar nabite cene glede na USB. Jaz sem imel dobre izkušnje z iomega, sam zdaj je to kupu Lenovo in majo neki čudno ponudbo. Je pa zgleda trend, da kupiš komplet z vgrajenimi diski. LaCie al pa WD. Al pa NAS. Na tem področju je še najbolj všečna ponudba. V glavnem, ti nisem nič pametnega povedal. ![]() |
|||||
![]() |
|||||
|
|||||
![]() |
|||||
Jaz mam samo kabel na to isto finto in dela čist ok. Včasih je treba sam na kakem disku jumperje pobrat dol. Kolega ma pa nekaj podobnega, kot ta IcyBox in tudi čist normalno dela. Meni edino IcyBox ne sede. Imam eno JBOD ohišje, pri katerem je dobesedno eksplodiral napajalnik (najprej se je začelo kadit iz njega, pol je pa počlo). Se je skurla plata v ohišju in še prebilo je po USBju v mašino in skurlo USB port. Sem dobu novo ohišje in napajalnik, pa ga imam vrženega nekje v eni omari. Če kdo rabi in ma korajžo to na mašino priklopit. ZS. ![]() ![]() ![]() |
|||||
![]() |
|||||
|
|||||
![]() |
|||||
![]() |
|||||
![]() |
|||||
_________________ "Good artist copy great artist steal" - Steve Jobs |