Včeraj sem po nesreči izvlekla kabel zunanjega diska WD my passport iz Macbooka Proja brez ejectanja in zdaj ga ne prepozna več. V disk utilityju je viden. Poskusila sem ga vklopit v aira, pa je stanje enako kot na Macbooku. Kaj lahko naredim?
| Macbook ne zazna več WD passporta | |||
Včeraj sem po nesreči izvlekla kabel zunanjega diska WD my passport iz Macbooka Proja brez ejectanja in zdaj ga ne prepozna več. V disk utilityju je viden. Poskusila sem ga vklopit v aira, pa je stanje enako kot na Macbooku. Kaj lahko naredim?
|
|||
Zalaufaj repair v disk utilityu. Tudi meni to večkrat naredi. Vidi se v disk utilityu, ampak ni mountan in ga ne moreš. Potem daš repair in ti nekje vmes ga kar pokaže. Meni clo napiše, da repair ni uspel, disk se pa prikaže
|
|||
Očitno se ti je pokvaril boot. Tako, da mislim da ti tudi disk utility ne bo pomagal. Pomagati si boš morala s programo kot je https://www.micromat.com/products/techtool-pro Tech tool 7, da ti naredit diagnostiko in popravilo. Zadeva deluje, preverjeno!
LP S. |
|||
Gostovanje: 3fs.si |
Vsa vsebina spletne strani je last Jabuk.si in njegovih članov. © 2004 - 2020 Jabuk.si |
Kontakt Domov Na vrh strani |