Poglej na garancijski list... Tam pise, kdo je pooblasceni serviser za tvoj telefon, kupljen pri Tusmobilu ...
| iPhone 5c težave - take in drugačne | |||||
Poglej na garancijski list... Tam pise, kdo je pooblasceni serviser za tvoj telefon, kupljen pri Tusmobilu ...
|
|||||
EPL & Proservis.. Pa ne rečt da je iz tuša. |
|||||
Na serjisko številko bi šlo v epl ali proservis? K je najdem garancijskega lista _________________ iPhone 15 PRO MAX iPad PRO M2 iPhone 8 iPod Nano 7 Watch SE |
|||||
Ja! |
|||||
Sem že pisal v to temo.je kdo reševal problem z ekranom pri 5c?občutek kot da je luft pod ekranom in na dotik poka.verjetno bom dal na servis.ma kdo izkušnje ali to popravljajo ali menjajo aparat?
|
|||||
Menja se.... Znana napaka pri 5C - plastično ohišje. |
|||||
In potem pri novem najbrž isto po enmu ali dveh mesecih kot berem... |
|||||
Se zna zgodit |
|||||
Bomo pa menjali do onemoglost |
|||||
A se da naštimat, da tut če maš switch-ano na MUTE telefon, da bo kljub temu predvajalo zvok v aplikacijah?
|
|||||
Imam težavo z iphone 5c iOS 8.3
V zadnjih dneh se je že kar nekajkrat zgodilo da je telefonu baterija ko je prišla okoli 40% pokazalo samo 1% in potem se ugasne. Probal sem restore ampak ne pomaga. Imam ga od oktobra 2013 tako da bi morala baterija biti vredu vsaj še nekaj časa. kaj naj naredim ? _________________ MacBook Pro 14 |
|||||
Zal je to znak za slabo baterijo.
|
|||||
definitivno baterija. sem imel identičen problem na 5ki po cca 2 letih. Sem dal zamenjat baterijo pri nepooblaščenemu serviserju za par evrčkov in je bila težava rešena
|
|||||
Poleg tega je še home button začel zero slab delati (reduce kdaj prime) in še na zaslonu se je pokazala modra lisa ki je vidna na beli površini. Pomije se je baterija malo napihnila. Tudi na apple support communytes sem prebral o nekaj takih primerih.
_________________ MacBook Pro 14 |
|||||
Imam eno težavo na 5c-ju. Slike na ekranu ni, telefon ko je pa priklopljen na napajanje ali računalnik, pa intervalno oddaja zvok. Ve kdo v čem je problem?
_________________ Tudi poraz je del življenja! |
|||||
Brez Jailbreaka ne, pa še to ni ziher. Bistvo mute gumbka je, da čisto VSE utiša. _________________ LG G6 |
|||||
| « Poglej prejšnjo temo - iPhone težave - Poglej naslednjo temo » | Pojdi na stran Prejšnja 1, 2, 3, 4 |
Gostovanje: 3fs.si |
Vsa vsebina spletne strani je last Jabuk.si in njegovih članov. © 2004 - 2020 Jabuk.si |
Kontakt Domov Na vrh strani |