Yosemite in zunanji disk?! | |||
Nedavno nagradil na Yosemite... To je vse lepo in prav... Zdej pa priklopim zunanji disk in baaam ne dela... Na Mavericks sm mel nastavljen ono foro sudo/tralala... da zadeva formatiriana na windows format dela na MAC read/WRITE ker prej slednjega ni bilo... Ker pa zadeve pol mac "ne prepozna" sem si moral ustavriti bližnico v dock spodaj ker ga samodejno ni več pokazal... Zdej pa ta bližnjica več ne dela, med diski ga ne vidi, nikjer ga ni... Na windowsih dela BP... In ne formatirat na MAC format ne mislim ker ga rabim tudi v službi kjer so sami winsi... iz laptopa delam sam backup ker je 128gb ssd malo mejhen da bi filme gor puščal... Ima kdo kakšno idejo? Rešitev? Guide? |
|||
![]() |
|||
|
|||
![]() |
|||
Sicer pa je (žal) edina prava (v smislu hitrosti in zanesljivosti) rešitev za R/W support na OSX plačljivi software: En primer: http://www.paragon-software.com/home/ntfs-mac/ |
|||
![]() |
|||
|
|||
![]() |
|||
![]() ![]() zakaj shackal? ker mi njhova banka ni odobrila transakcije 3x ker 15$ ni strošek nek pa me je razjezilo pa sem ga na tak način rešil... |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
![]() ![]() ![]() |