Ena iNaprava? Ne ena naprava. Ker je podprto, da imam na iPhone, na Windows 7, v Windows 8.1 metro okolju, ampak iPada pa ocitno potem ne pustijo.
| VIber - international free calls | |||||
Ena iNaprava? Ne ena naprava. Ker je podprto, da imam na iPhone, na Windows 7, v Windows 8.1 metro okolju, ampak iPada pa ocitno potem ne pustijo.
|
|||||
Dela pa normalno na Macu
_________________ Macbook Pro 2017 touch bar, i7, 16GB rama, 512 GB SSD iPhone 16 PRO 256 GB, Black, iOS 18 Apple Watch 44 mm, Series 8 Space Grey, watchOS 11 iPad pro 11 inch iPegla |
|||||
Lp imam eno vprašanje kako je s tem viberjem glede zasebnosti npr da jaz pišem po viberju? Ko sem naložil aplikacijo sem se vpisal samo z tel št a bodo moja sporočila vidna na kakem mailu itd
_________________ ????Iphone14 pro max silver Ipod classic 3rd generation 4gb silver ipod classic 3rd generation black macbook pro 15 ⌚apple watch ultra homepod mini homepod mini |
|||||
Vidi se samo v viberju nikjer drugje.
_________________ Lp Andrej ______________ Iphone 15 Pro Max Ipad 9 wifi 256gb |
|||||
Tudi če doma vse ios naprave na istem apple id me blo malo strah da bi kdo kaj preveč prebral
_________________ ????Iphone14 pro max silver Ipod classic 3rd generation 4gb silver ipod classic 3rd generation black macbook pro 15 ⌚apple watch ultra homepod mini homepod mini |
|||||
glih tok je varn kot kkšn snapchat pa usi drugi k trdijo da je varno, potem maš pa leaked photos itd.
|
|||||
A se žene bojiš? _________________ iPhone X Silver 256 Gb MacBook Pro (Retina, 13-inch, Early 2015) iPhone 7 Plus Jet Black 128 Gb iPhone 7 Plus Silver 256 Gb iPhone 7 Black 128 Gb Watch Nike+ Series 2 iPhone 6s Silver 64 GB Watch 1st gen. Sport iPhone 6 Space Gray 128 GB iPhone 5 White 16Gb iPad 4 White 32 Gb iPhone 4 black 16Gb iPad 64Gb 3G iPod nano 3rd gen. iPhone 3g 8 Gb |
|||||
To se ima samo na svojem telefonu nikoli ne ves
_________________ Lp Andrej ______________ Iphone 15 Pro Max Ipad 9 wifi 256gb |
|||||
|||||
Sej se hecam:) Normalno, zasebnost mora bit. _________________ iPhone X Silver 256 Gb MacBook Pro (Retina, 13-inch, Early 2015) iPhone 7 Plus Jet Black 128 Gb iPhone 7 Plus Silver 256 Gb iPhone 7 Black 128 Gb Watch Nike+ Series 2 iPhone 6s Silver 64 GB Watch 1st gen. Sport iPhone 6 Space Gray 128 GB iPhone 5 White 16Gb iPad 4 White 32 Gb iPhone 4 black 16Gb iPad 64Gb 3G iPod nano 3rd gen. iPhone 3g 8 Gb |
|||||
Slik ne pošiljam jah žena zna bit problem je ornk spy
|||||
Če ima dostop do tvojih sms (da ga lahko vidi, recimo na lock sceeenu) se lahko z tvojo številko vpiše recimo na viber na osebnem računalniku ali njenem telefonu, kolko je meni znano. Recimo da viber na svoj telefon, vpiše noter tvojo številko, ti dobiš sms od vibra z kodo, ona ga vidi, jo vpiše v viber na njenem telefonu in je tako registrirana z tvojim vibrom na svojem telefonu.
Če pa lahko tako vidi zgodovino pogovorov ali samo aktualne zadeve pa ne vem. |
|||||
Ne jst ga vsak dan brišem app dol pa spet gor mojih smsov ne vid to sem zihr
|||||
Viber je zakon za družinske nedolžne klice in podobno..!
Za bolj skrito komunikacijo priporočam WICKR ali BBM.. _________________ Spoznati pravo pot, prave ljudi, storiti prave reči in v sebi in drugih najti le dobre stvari.. |
|||||
Samo men so na servisu rekl k sm klical da imam probleme z klici prek operaterja, da me sogvornik zelo slabo sliši, so mi rekl da ce mam viber instaleran, da naj si ga zbrisem, ker v 95% je kriv viber za nedelivanje mica, sm to se mi je zdelo mal cudno..
Sm k sm si ga zbrisal je slo na bolje |
|||||
Ha ha ta je pa mal bosa... _________________ Spoznati pravo pot, prave ljudi, storiti prave reči in v sebi in drugih najti le dobre stvari.. |
|||||
Ja sj men se je zdelo tut cudno |
|||||
_________________ Spoznati pravo pot, prave ljudi, storiti prave reči in v sebi in drugih najti le dobre stvari.. |
|||||
Ja da bi oni (operater) več skasirali z smsi in klici |
|||||
Klical sm na applov servis ne operaterju.. |
|||||
| « Poglej prejšnjo temo - Aplikacije za iOS - Poglej naslednjo temo » | Pojdi na stran Prejšnja 1, 2, 3, 4, 5 |
Gostovanje: 3fs.si |
Vsa vsebina spletne strani je last Jabuk.si in njegovih članov. © 2004 - 2020 Jabuk.si |
Kontakt Domov Na vrh strani |