Jabuk
Gmail težava
Stevie Jabuk

Stevie Jabuk

Kraj: Sittich
Moški

Poglej uporabnikov profil
Prispevek: #1   Objavljeno 09.11.2014 22:19:37
Gmail težava
Odgovori s citatom Dodaj uporabnika na seznam ignoriranih
Pojavil se mi je zoprn problem v Gmailu.Ko želim v sporočilo dodati fotografijo, se mi odpre okno za izbiro čez cel ekran po višini, tako, da ga ne morem zapret, če se slučakno premislim in ne želim dodati fotografije. Ne gre potem drugače, kot da zaprem Chrome CMD+Q. V Firefoxu se okno odpre normalno, da lahko vidim polje "Cancel". Lahko kdo pomaga?

Stevie Jabuk

Stevie Jabuk

Kraj: Ljubljana
Moški

Prispevek: #2   Objavljeno 10.11.2014 10:32:08
Re: Gmail težava
Tone je napisal/a:
Pojavil se mi je zoprn problem v Gmailu.Ko želim v sporočilo dodati fotografijo, se mi odpre okno za izbiro čez cel ekran po višini, tako, da ga ne morem zapret, če se slučakno premislim in ne želim dodati fotografije. Ne gre potem drugače, kot da zaprem Chrome CMD+Q. V Firefoxu se okno odpre normalno, da lahko vidim polje "Cancel". Lahko kdo pomaga?

Skoraj sem prepričan, da imaš naložen Yosemite, ker se je tole začelo pojavljati tudi pri meni. Bi pa rekel, da skoraj zagotovo nima nobene veze z Gmail-om, ker se enako pojavi tudi, ko želiš dodati kakršnkoli dokument kamorkoli in ja, tako kakor praviš, okno je po višini čez cel ekran in ga v primeru neizbire dokumenta ni moč zapreti kakor tako, kakor si napisal. Verjetno kakšen bug....ali pač ne, kakšna ideja?
Stevie Jabuk

Stevie Jabuk

Kraj: Sittich
Moški

Prispevek: #3   Objavljeno 10.11.2014 11:42:33
Re: Gmail težava
Jaz sem to opazil potem, ko sem naložil Yosemite. Prej tega problema ni bilo. Kje drugje, kot pri Gmailu tega nisem opazil, pa kar veliko dokumentov prestavljam sem ter tja. Za zdaj sem ukinil Chrome in šel na Safari. Uporabljem pa tudi Firefox, kjer tudi dela v redu, v Operi pa še nisem probal. Ja, saj Safari je kar vredu, edino moti me, v Bookmarks Bar ne prikaže ikon spletnih strani, pa zadnjega odprtega okna ne morem zapreti. Ni znaka "X". To me moti tudi na iPadu po inštalaciji osmice.
Ne moreš dodajati novih tem
Ne moreš odgovarjati na teme
Ne moreš urejati svojih prispevkov
Ne moreš brisati svojih prispevkov
Ne moreš glasovati v anketi
Pokaži sporočila:
Pojdi na:
Jabuk.si Vsa vsebina spletne strani je last Jabuk.si in njegovih članov. © 2004 - 2020 Jabuk.si Kontakt Kontakt   Domov Domov   Na vrh strani Na vrh strani