Kdo se iz jabuk.si ima PS4 in katere igre imate oz. priporočate ter tudi splošno mnenje o PS4 kot NEXT GEN?
Lep pozdrav!
| PlayStation 4 igralci in igre | ||||||||||||||||||||||||
|
||||||||||||||||||||||||
![]() |
||||||||||||||||||||||||
Zdravo!
Kdo se iz jabuk.si ima PS4 in katere igre imate oz. priporočate ter tudi splošno mnenje o PS4 kot NEXT GEN? Lep pozdrav! _________________ Lep pozdrav, David |
||||||||||||||||||||||||
Splošno mnenje kar se xbox in ps tiče? Računalnik je neprimerljivo boljša in cenejša (v nekaj letih) mašina za igre. Edino kar je boljše kar se konzol tiče pa je da imajo ekskluzive, ki pa so svinjsko drage.
Jaz sem sprobal PS4 in Xbox one pa sta me oba konkretno razočarala. |
||||||||||||||||||||||||
Same here. Prodal Ps4 po enem tednu in ostajam na starem Ps3 in creckanem Xbox 360. Doma imam 50 iger za Ps3 katere Ps4 ne podpira. Konzola po mojem mnenju ni vredna 400 Eur plus dodatnih 50 eur na leto za mesečno naročnino in zato sem jo prodal.
_________________ iPhone XR 64GB Red
iPad mini 2 Wi-Fi 32GB - Space Gray |
||||||||||||||||||||||||
Ker sem se dolg čas odločav kaj zdaj--->imel sem ps3 super slim+5iger in me je malo je---- tele ekskluzivi,next gen za kar nekaj let ni potrebne menjave.....in sem se odločiv d aprodam ps3 in igre in sem kupil PS4 in Advanced Warfare in moram osebno rečti d ami ni žal teh 400€,saj grafika....ni primerjliva z PS3(ne primerjam z PC ker tega spet nemoreš tako primerjat...) in me nasploh zanima kako vi mislite o next gen,izkušnje...in če kdo ima PS4 in COD me na doda na PSN -->dsaherni
Hvala za prejšna dva odgovora <br/>Get Your Portable ID!Nazadnje urejal/a Iphone_4 Ned 09. Nov 2014 16:00; skupaj popravljeno 1 krat _________________ Lep pozdrav, David |
||||||||||||||||||||||||
Imam ps4, ni mi zal(gledam dolgorocno). Imam pa fifa15 in destiny:)
|
||||||||||||||||||||||||
tudi meni ne prišel iz xbox 360slim zadovoljen fulllll:) igrica
cod naročena jo čakam igre cod ghost,batlefield 4,fifa 15 in drive club |
||||||||||||||||||||||||
Jaz grem v torek - odkup stare in zamenjava za novo
|
||||||||||||||||||||||||
a ni ze ista tema odprta?
|
||||||||||||||||||||||||
Trenutno res ni vredna, čez 1-2 leti bo pa že hudo gut. |
||||||||||||||||||||||||
Kako je kaj igra driveclub na ps4 ce mi jo lahko kdo opise. ker si jo nameravam kupit.
_________________ You are what you think. |
||||||||||||||||||||||||
Po reviewih ni ne vem kaj. Trailerji so pa hudi
_________________ MacBook Pro (Late 2016) 2.7 GHz, 16 GB, SSD 512 GB, Radeon 455 2 GB |
||||||||||||||||||||||||
sem nabavil pa je kar ok
Send me a PlayStation™Network Friend request! http://playp.sn/f/sFtx-RT3p06GTREw _________________ You are what you think. |
||||||||||||||||||||||||
bom kar v tole temo napisal...
Imam PS4 in slovenski račun - region: Slovenia... kako je s PSN-jem, vidim recimo Pri Goblinu prodajajo UK in USA kartice za naročnino... bi potreboval potem us al uk račun? ne gre na slovenskega? Kako je s shranjenimi igrami potem, če naredim nov račun? najbrž treba ponovno od začetka ali se lahko save game data prenese nekako? Sem bol nov pri konzolah, malo začetniška vprašanja heh lp |
||||||||||||||||||||||||
Nabavljam PS3, nisem nikoli prej imel nobene konzole, ampak imam deal za 90 eur PS3 + dva kontrolerja + GTA V + GTA 4...Vzel pa bom zato, da mi bo medijski center za Netflix in Plex + vse za igre, saj koliko sem vidil, PS4 ne podpira ne-kupljenih iger...
|
||||||||||||||||||||||||
Za slovenski račun PSN naročnino lahko kupiš v BigBangu ali pa s kreditno kartico direktno preko ps-ja. |
||||||||||||||||||||||||
|
||||||||||||||||||||||||
Mene zanima nekaj. Zdaj pac uporabljam paypal za nakup v psn store, me pa zanima glede nato da je slo tudi eu racun dejansko, a lahko v avstriji (ker pri nas ne prodajajo) kupim vrednostno kartico in si napolnim racun psn ?
Naceloma bi najbdelovalo saj je eu account. Ima kdo izkusnje ? _________________ You are what you think. |
||||||||||||||||||||||||
Pa je dejansko kakšna cenovna razlika, če napolniš s Paypalom ali pa kupiš vrednostno kartico? |
||||||||||||||||||||||||
Ne
me pa zanima ce delujejo, ce kdo slucajno ve.? _________________ You are what you think. |
||||||||||||||||||||||||
Morale bi delovat. To verjetno misliš te kartice? |
||||||||||||||||||||||||
| « Poglej prejšnjo temo - Ostalo - Poglej naslednjo temo » | Pojdi na stran 1, 2 Naslednja |
Gostovanje: 3fs.si |
Vsa vsebina spletne strani je last Jabuk.si in njegovih članov. © 2004 - 2020 Jabuk.si |
Kontakt Domov Na vrh strani |