Jabuk
Pošilajnje datotek preko Bluetootha
Jablanator

Jablanator

Ni navedeno

Poglej uporabnikov profil
Prispevek: #1   Objavljeno 29.10.2014 16:07:12
Re: iOS 8.1 jailbreak
Odgovori s citatom Dodaj uporabnika na seznam ignoriranih
Aha pa je res iz uradne strani. No, pa bo do vecera dela spet use upedenat, da bo telefon spet postal uporaben po moji neumni odlocitvi za update na 8.1. Bom vsaj slike preko navadnega bluetootha posiljov kamor se mi bo zazdel, ne pa da mi brez JB niti z MBprojem ni sposoben komunicirat pa airdropat, kaj sele s cem druge znamke. To da se pa dve naprave istega proozvajalca ne moreta razumet pa nikdar ne bom razumel in jih je lah sam sram za to.
Stevie Jobs

Stevie Jobs

Kraj: Tržišče
Moški

Prispevek: #2   Objavljeno 29.10.2014 16:13:47
Kar se tiče bluetooth je res sramota prvi telefoni z barvnimi ekrani so mel možnost pošiljanja po bluetooth kamorkoli😆😆😆😆😆😆😆

Stevie Jabuk

Moški

Prispevek: #3   Objavljeno 29.10.2014 16:33:42
martininvesna1981 je napisal/a:
Kar se tiče bluetooth je res sramota prvi telefoni z barvnimi ekrani so mel možnost pošiljanja po bluetooth kamorkoli😆😆😆😆😆😆😆

A kdo še dejansko pošilja kaj preko BT?
Stevie Jobs

Stevie Jobs

Kraj: Tržišče
Moški

Prispevek: #4   Objavljeno 29.10.2014 16:41:20
Včasih pride prav veliko pa ne saj to nima veze pošilja ne pošilja zakaj je ta funkcija pri applu retardirana? Point tega je da stari cigli to omogočajo iphone pa do sedaj brez jb ne

Jablanator

Ni navedeno

Prispevek: #5   Objavljeno 29.10.2014 21:18:04
Sergei je napisal/a:

To je ena cista osnova, ki dela na normalnih napravah brezpogojno. Ne pa da rabis net pa wifi pa ne vem kaj se vse, nakonc pa se studiras toplo vodo zakaj se enkrat naprave najdejo drugic pa spet ne kot sem jaz z Instashare-om.

BT je zanesljiva zlata klasika, edino traja nekaj vec casa. Druga je pa sam sebi mail poslat, tle pa ze rabis net za poslat sliko 2MB pa ce nardis hotspot se racunalniku se tam pobere 2MB pa grejo hitr zakupljene kolicine. Enostavno se mi z raznim wifi sranjem ne da ubadat, itak pa ga ni ravno tam kjer rabim kaj poslat.
Jabuk Staff

Jabuk Staff

Kraj: Ljubljana
Moški

Prispevek: #6   Objavljeno 29.10.2014 21:53:55
Sergei je napisal/a:

Zgleda ... Eni so res za cajtom... Zdej mas pa ze toliko moznosti za sherat , da se na BT sploh nikoli vec ne spomnem...
Vidim pa da je veliko takih uporabnikov, ki ima pod 500 MB prenosa oz ga sploh nima potem pa jamrajo da hitro kolicin zmanjka.. Jah iPhone ni narejen za to da imas net izkljucen, oz da gledas na vsake 2 MB prenosa ...
Jablanator

Jablanator

Ni navedeno

Prispevek: #7   Objavljeno 29.10.2014 22:35:09
Kakorkoli. To je osnova. Lahko pa bi vedu, da smo nekateri tud mobilni in da povsod nimamo usranega wifija na voljo. Povej mi eno moznost sharanja, ki mi bo delala brez wifija. Kolicin imam dovolj, da si sam sebi slike posiljam kot en glupak, samo povem da jih pozira in da to ni nacin nekega posiljanja ki bi moralo biti brezplacno.
Stevie Jobs

Stevie Jobs

Moški

Prispevek: #8   Objavljeno 29.10.2014 22:36:38
A da se z iPhona na drugo poljubno napravo ne da posiljat fajlov in slik preko bluetooth ali kaj? Question Izgleda, da ze od Nokije tega nisem rabil, da nisem porajtal, ampak ce ni omrezja pri roki in rabis lokalni prenos... je BT ta prav.
Jabuk Staff

Jabuk Staff

Kraj: Ljubljana
Moški

Prispevek: #9   Objavljeno 30.10.2014 06:57:19
Urbas je napisal/a:
Kakorkoli. To je osnova. Lahko pa bi vedu, da smo nekateri tud mobilni in da povsod nimamo usranega wifija na voljo. Povej mi eno moznost sharanja, ki mi bo delala brez wifija. Kolicin imam dovolj, da si sam sebi slike posiljam kot en glupak, samo povem da jih pozira in da to ni nacin nekega posiljanja ki bi moralo biti brezplacno.

Na katero napravo pa bi rad sharal slike?
Jabuk Jedi Master

Jabuk Jedi Master

Kraj: Medvode
Moški

Prispevek: #10   Objavljeno 30.10.2014 07:16:32
martininvesna1981 je napisal/a:

Tudi prvi telefoni brez barvnega zaslona so imeli to moznost... Vendar takrat ni bilo moznosti to poceti kakorkoli drugace (WiFi)... in fotke so bile vec ali manj velike nekje do 300 kb Smile ... Danes pa so slike velike nekaj MB in je tako BT postal prepocasen za kaj takega...

Stevie Jobs

Stevie Jobs

Kraj: ThePirateBay....
Moški

Prispevek: #11   Objavljeno 30.10.2014 09:14:52
In vsem vam modrecem se zdi ta tema primerna za smetenje o nekem zastarelem modrem zobu in, ko bomo kaj rabili prebrat bom bral in bral dokler ne pridem do bistva te teme lepo prosim za premik v ustrezno temo.

Razdruženo: Čet 30. Okt 2014 11:16.
Ne moreš dodajati novih tem
Ne moreš odgovarjati na teme
Ne moreš urejati svojih prispevkov
Ne moreš brisati svojih prispevkov
Ne moreš glasovati v anketi
Pokaži sporočila:
Pojdi na:
Jabuk.si Vsa vsebina spletne strani je last Jabuk.si in njegovih članov. © 2004 - 2020 Jabuk.si Kontakt Kontakt   Domov Domov   Na vrh strani Na vrh strani