vec letna garancija za Mace | |||||
zanimam se za nakup PowerBooka, vendar je samo enoletna garancija popolnoma nesprejemljiva. Ali je mozno za PowerBook dobiti podobno kot za notesnike ostalih podjetij 3 letno garancijo (za doplacilo). lp, Matevz |
|||||
Z doplačilom seveda. Tukaj imajo svojo: www.cancom.at Tukaj pa AppleCare: www.macstore.at in www.digitalis.at |
|||||
|
|||||
|
|||||
Ce ze nimate applecare, uredite vsaj, da se lahko pri vas ob nakupu uredi se zavarovanje, ce je res bolj ugodno. Vse na enem mestu, kdo pa bo zaradi enega racunalnika porabil celo dopoldne. lp, Matevz |
|||||
Ce ze nimate applecare, uredite vsaj, da se lahko pri vas ob nakupu uredi se zavarovanje, ce je res bolj ugodno. Vse na enem mestu, kdo pa bo zaradi enega racunalnika porabil celo dopoldne. lp, Matevz</dd&rt;</dl&rt; želeli smo pripraviti podobno stvar a žal se ne ujema z pogodbo o zastopanju Apple-a in to zaenkrat ni možno. HarveyNorman to nudi in očitno boš lahko zadovoljen z njihovo ponudbo! |
|||||
Videti je, da je Cancom + njihova 3-letna garancija najugodnejsi nacin za nakup Powerbooka. Zanima me, ali ima kdo kaj izkusenj s CANCOM Care36. Kaksna je razlika glede na Apple Care, ali je veliko slabsi? Kako se ga da primerjati s ponudbo v Harvey Normanu? Kaksna pa je razlika med Powerbookom kupljenim v Avstriji in tem tukaj? Tipkovnica? OS X? lp, Matevz |
|||||
Videti je, da je Cancom + njihova 3-letna garancija najugodnejsi nacin za nakup Powerbooka. Zanima me, ali ima kdo kaj izkusenj s CANCOM Care36. Kaksna je razlika glede na Apple Care, ali je veliko slabsi? Kako se ga da primerjati s ponudbo v Harvey Normanu? Kaksna pa je razlika med Powerbookom kupljenim v Avstriji in tem tukaj? Tipkovnica? OS X? lp, Matevz</dd&rt;</dl&rt; Cancom ne daje Care36 za SLO. Samo za GER in AUT...vsaj za moj Cinema 23" je blo tako.....mislim, da je tako tudi z vsem ostalim. |
|||||
Videti je, da je Cancom + njihova 3-letna garancija najugodnejsi nacin za nakup Powerbooka. Zanima me, ali ima kdo kaj izkusenj s CANCOM Care36. Kaksna je razlika glede na Apple Care, ali je veliko slabsi? Kako se ga da primerjati s ponudbo v Harvey Normanu? Kaksna pa je razlika med Powerbookom kupljenim v Avstriji in tem tukaj? Tipkovnica? OS X? lp, Matevz</dd&rt;</dl&rt; Cancom ne daje Care36 za SLO. Samo za GER in AUT...vsaj za moj Cinema 23" je blo tako.....mislim, da je tako tudi z vsem ostalim.</dd&rt;</dl&rt; Cancom da Care36, če kupiš pri njih. Ne da pa ti za izdelek, ki ga kupiš v SLO. Drugače je OS X tako ali tako internacionalen (izbereš ob prvem zagonu računalnika, v katerem jeziku želiš OS in pač izbereš angleščino). Tipkovnica je žal nemška, ampak ni kaj dosti razlik. Zamenjaš samo črko y in z na tipkovnico, njihovi ö, ü in ä pa so tako ali tako na mestih, kjer so naši ščćžđ |
|||||
Gostovanje: 3fs.si |
Vsa vsebina spletne strani je last Jabuk.si in njegovih članov. © 2004 - 2020 Jabuk.si | Kontakt Domov Na vrh strani |