pozdravljeni.
naročil bi izdelavo slik po netu , pri nobenem ponudniku ni programa za mac?
pozna kdo kakšen foto studio za naročanje po internetu za mac os.
lp.
| izdelava digitalnih fotografij | |||||
pozdravljeni.
naročil bi izdelavo slik po netu , pri nobenem ponudniku ni programa za mac? pozna kdo kakšen foto studio za naročanje po internetu za mac os. lp. |
|||||
Tudi jaz sem se to že spraševal
Pomojem ti je najblojša rešitev, da sam izbereš "najboljšega, ugodnega,..."" in se prilagodiš, ker oni se ne bodo še tako hitro. Naložiš windowse na maca (boocamp ali kak vmware). Na žalost smo še manjšina |
|||||
ma ne nalagam winse na maca, ni šans ,
lahko inštaliram program "preko "crossovera ampak mislil sem če ma kakšen ponudnik program za mac,bi bilo vse bolj enostavno i ugodnejše za delat |
|||||
Bolj slabo je... se tisto, kar je, je skoraj neuporabno...
DM drogeriemarkt ima nekaj za online narocanje, kjer rabis samo brskalnik, je pa obupno zamudno dodajanje fotografij... >> https://asp.photoprintit.de/microsite/10853/fotoservice.v3.php?detection=os:mac;java:true;activex:false;iu:false; Zaenkrat je res najbolje, da se virtualizira Windows in potem izbere program po zelji... |
|||||
za"jest" pa res je za virtual. win , ampak ......
no se bom že znajdo hvala za odgovor lp |
|||||
Foto Grad poleg win FotoOrder-ja ponuja še on-line varianto http://www.fotograd.com/shop/front.php?k=7&idg=2&ime=MMS
|
|||||
Brez veze komplicirat. Zabrenaš na DVD, pošlješ in je stvar zaključena. |
|||||
na strani od foto grad on line varijanta dela .
super hvala za odgovor lp |
|||||
Po šestih letih obujam to temo, mogoče se je že kaj spremenilo na bolje za Apple uporabnike! Torej:
v kateri fotolab pošiljate fotografije v izdelavo. Večina laboratorijev ima samo program za Windows okolje. Jaz sem do nedavnega pošiljal v dt, ampak očitno še dolgo ne bodo nadgradili sistema za Mac uporabnike. |
|||||
Hofer ima tudi MAC aplikacijo.
Sem 2 leti nazaj naročal, app se mi je parkrat sesul ampak mi je uspelo naročiti, ne vem pa kako deluje sedaj. |
|||||
Kakor vidim nič bolje! |
|||||
cewe ima aplikacijo, ki deluje na os x.
Drugace sam sem na domace, imacu zervoval nekaj prostora za win in bootcamp, da lahko posljem slike v digifot.com nazalost pa nimajo mac aplikacije. omogocajo sicer izdelavo fotodaril in fotoknjig preko brskalnika, a nazalost ne podpirajo nalaganje fotografij za razvijanje. skoda. |
|||||
Gostovanje: 3fs.si |
Vsa vsebina spletne strani je last Jabuk.si in njegovih članov. © 2004 - 2020 Jabuk.si |
Kontakt Domov Na vrh strani |