| iOS 7.0 Jailbreak | |||||

Včeraj sem kupil nov iPhone 5S z naloženim iOS 7.0.6. Takoj sem hotel narediti JB, pa evasion javla napako : "error failed to retrieve package from the internet". Probal sem na dveh računalnikih in je ista napaka.  Na 7.1.2 ne morem narediti update ker apple tega več ne omogoča. Mislim da sem zamudil ravno kakšen dan   

| 
	|||||

Uporabljaj telefon brez JB😊 Res ne vem zakaj folk JB telefon, iz radovednosti sem 2x naredil JB in sem ga obakrat restoral isti dan, čista bedarija. 

| 
	|||||

Tweak-i, šele z JB je telefon tak kot si želim  

| 
	|||||

Ampak se je bolje navaditi na dolocene pomanjkljivosti... kot pa narediti iz iPhone-a nestabilno skrpucalo ki potem postane podobno Androidu ... Potem je boljsa varianta, da se nabavi mobilnik, ki ima ze privzeto namescen Android OS  | 
	|||||

Vem da je manj stabilen, ampak še vseeno precej bolje kot android  | 
	|||||

Moje izkusnje so, da so tile tweaki precej bolj spolirani, kot applovi updajti  

| 
	|||||

Res je.  | 
	|||||

skoraj da res edit: res pa je da pazim kaj nalagam _________________  MacBook Pro  iPhone  Apple Watch   | 
	|||||

A bo za ios8 tut jailbreak? 

| 
	|||||

A mislte da bo kej kruha iz te moke?  
			http://www.evad3rs.net/2014/09/jailbreak-81-utility-tutorials.html _________________  MacBook Pro  iPhone  Apple Watch   | 
	|||||

Naj bi blo 👍  | 
	|||||

Pozdravljeni,

si bom sposodil temo, ker imam rahlo težavo z updatom/jailbreakom. Sem lastnik iPhona 4S (odklenjen na vsa omrežja) in imam trenutno naloženo verzijo 7.0.4. in Jailbreak. Včeraj sem poizkusil narest update na 7.1.2 vendar mi v iTunesih vedno javi napako "This device isn't eligible for the requested build". Sem an Macu in sem po nasvetih najprej popravil hosts datoteko in updatal iTunse. Zaenkrat še nisem na Yosemite os. Preveril sem tudi če sem snel pravo IPSW datoteko (7.1.2 (4S): iPhone 4,1_7.1.2_11D257_Restore.ipsw) in očitno je... Delal sem po navodilih iz iClarified... Ni mi jasno v čem je težava hvala in lep pozdrav  | 
	|||||

@Bencc

Sicer nisem vec kaj dosti na tekocem glede JB... edino kar se preberem in slucajno "ujamem" ... In ce me spomin ne vara... ze kar nekaj casa ni vec mozno na iNapravo namestiti drugega kot trenutno aktualno verzijo iOS-a... Ne pomagajo niti shranjeni SHSH blobsi in podobne zadeve, ki so v preteklosti delovale ...  | 
	|||||

kaj..? po tem takem lahko naložim le ios 8... in potem vržem iphona v smeti  

| 
	|||||

pocakaj se kak dan da pride ven JB  | 
	|||||

Jailbreak... za ios8? ne razumeš... ios8 na 4s pač ne bom dajal... ker ne mislim čakat po 20 sekund da se mi kamera prižge... že z ios 7 je vse prepočasno...

ps... Pa da se strinjamo... nakup novega tudi odpade  | 
	|||||

Pol nimaš kej. Nevem pa zakaj eni ne apdejtate naprave takrat ko je to možno ne pa čez pol leta iskat rešitve, ki je v tvojem primeru žal ni. Ali ostaneš na 7.0.4 ali danes updataš na 8.1 in počakaš JB. _________________  MacBook Pro  iPhone  Apple Watch   | 
	|||||

A na isto verzijo ga lahko restoram? al tud to ne pusti... ker namen restora/updata je da si "sčistim" telefon ke imam zadnje čase težave z uporabo kamere...

ali bi reset all settings pomagal... kaj to pomeni za jailbreak...  | 
	|||||

Tudi na isto ne gre... Kolikor vem, lahko restoras samo na trenutno aktialno... Torej to je danes se 8.0.2 ... cez kaksen dan, dva ali tri pa samo se 8.1 ... Tuakj lahko vidis za katere naprave Apple se podpisuje katere verzije >> https://ipsw.me/all Iz tabele je razvidno, da na iPhone 4S lahko trenutno namestis le iOS 8.0 ali iOS 8.0.2  
Reset All Settings bo povzrocil to, da se bo iPhone po vsej verjetno "obesil" in ga bo tezko spet zbuditi drugace, kot z restorom na zadnjo verzijo iOS-a...  | 
	|||||

U rit nej gre vse...

Hvala za pomoč...lp...  | 
	|||||
| « Poglej prejšnjo temo - iPhone posodobitve in jailbreaki - Poglej naslednjo temo » | Pojdi na stran Prejšnja 1, 2, 3 ... , 38, 39, 40 Naslednja | 
   Gostovanje: 3fs.si | 

Vsa vsebina spletne strani je last Jabuk.si in njegovih članov. © 2004 - 2020 Jabuk.si | 
				  Kontakt     Domov     Na vrh strani |