http://nambrot.com/index.php/home/33-mapsoffline/49-how-to-create-offline-street-search-files
Glej še zgoraj na tej strani, imaš vse o offline navigaciji za iphona. Samo mi ni uspelo usposobit. da bi naložil karto s programom. Ker pa mi trenutno winscp ne dela ?????? , ne vem kaj je, se noče povezat in nič se ne zgodi, pa nisem uspel sprobat navodil iz zgornjega posta - opomba, ki je ni v navodilu v tem postu (nambrot link) - samo 4 črke za ima mape, v kateri so karte.
Kreiranje kart in spiska je zeloo enostavno in hitro.Samo je treba je pazit, da sta Maps offline in Offline maps 2 popolnoma različna programa. Preko cydie je možno dobit le Offline Maps(nojevši) , ker tudi navodila so zmešana, če nena dobero pogledamo za kateri program so napisana...
------------------
btw Kaj pa bi lahko blo z winscp?? Sem ga ponovno inštaliral, pred tem, je normalno delal. Odpre se samo okno, kje je včasih napisal opening, loading itd...cel spisek, nato pa se je odprlo okno. Zdaj se v onem malem oknu nič ne izpiše in je tak ene 30 sek. nato pa i vista javi napako in da možnost da parme. Prej je 1 teden normalno delalo

------------- Sem našel napako. Po zadnjem updatu, se je na iphonu spremenil ip naslov in seveda s prejšnjimi nastavitvami ni špilalo. Zdaj pa že dela!!