BTW: a lahko filam iPhone z polnilcem od iPada?
| iPad polnilec | |||||
BTW: a lahko filam iPhone z polnilcem od iPada?
_________________ MacBook Pro iPhone Apple Watch |
|||||
Jaz ga in obratno tudi, odvisno kater je pri roki
|
|||||
tudi mene to zanima ja |
|||||
Seveda lahko. Samo obratno gre pooočasi in se nikamor ne premakne baterija, zato odsvetujem s polnilcem za iphone polniti ipad.
_________________ ...::: Puck0 :::... |
|||||
Brez problema... Samo raje ne z iPhonovim polnilcem iPada, ker bo trajalo 100 let + tega lahko se polnilec pregreje .. idavid4 ima takšne izkušnje |
|||||
resno lahko polnim z ipadovim tudi iphona?? ker ravno včeraj mi je crknil polnilec za iphone preko računalnika se polni pa cca. 4 h ( winsi )
_________________ |
|||||
RES lahko..
|||||
seveda. |
|||||
Hvala...
_________________ |
|||||
.. če bo pa kakšen vonj po zasmojenem, pa sosedova ne dela praženga krompirja, ampak se ti žge iphone, prav?
|||||
s tem imam že izkušnje nažalost tudi zato sumim da mi je prenehal delovati polnilec za iphone,ko ga vtaknem v vtičnico kar brni,seveda ne polni več,notri pa se vidi kot bi bil rahlo prismojen.če mi bodo sploh hoteli menjati polnilec na servisu sedaj...
_________________ |
|||||
ne, sej se spomnim, da si imel težave, zato te malo hecam.
Resno: ne bo problemov. Ti kr polni z ipad polnilcem. _________________ ...::: Puck0 :::... |
|||||
Doma imam poleg 2xiphone polnilca 1xipad se enega, ki ni original apple in se mi iphone napolni v trikrat krajsem casu....ipad nisem polnil z tem ker sem mislil, da bo to "hitro" polnjenje kaj skodilo a kar berem je ok....a polni kdo novi ipad z kakim 3rd party polnilcem?
Lp Primoz _________________ ![]() |
|||||
Zivjo,
pri iPad-u 1 mi je sel kabel pri polnilcu. Kupil sem ze 2 nova, vendar oba not supported. Prosim za pomoc pri iskanju kabla, kateri bi deloval. Hvala in LP. |
|||||
| « Poglej prejšnjo temo - iPad, Watch, ... - Poglej naslednjo temo » | Pojdi na stran Prejšnja 1, 2 |
Gostovanje: 3fs.si |
Vsa vsebina spletne strani je last Jabuk.si in njegovih članov. © 2004 - 2020 Jabuk.si |
Kontakt Domov Na vrh strani |