Super hvala za info
| World Weather Forecast with Meteogram | |||||
Super hvala za info
_________________ iPhone 15 Pro Max, Apple Watch Ultra, MacBook Pro M2 14", Ipad Pro, iPad Air 3, ATV2, HomePod mini |
|||||
A je ze kaj ovic glede nove verzije ? _________________ iPhone 15 Pro Max, Apple Watch Ultra, MacBook Pro M2 14", Ipad Pro, iPad Air 3, ATV2, HomePod mini |
|||||
Pozdravljeni, danes sem naložil update vendar mi na mojem Iphonu 8+ se zgornja vrstica prekriva ....
![]() _________________ iPhone 15 Pro Max, Apple Watch Ultra, MacBook Pro M2 14", Ipad Pro, iPad Air 3, ATV2, HomePod mini |
|||||
Sem si naložil update in sedaj izgleda zgornji del OK sicer podatki niso uredu glede na to da je ura skoraj 22.00 in kaze sonce ...
Imam pa še eno vprašanje zakaj je sedaj toliko praznega prostora. Hvala ![]() _________________ iPhone 15 Pro Max, Apple Watch Ultra, MacBook Pro M2 14", Ipad Pro, iPad Air 3, ATV2, HomePod mini |
|||||
| « Poglej prejšnjo temo - Aplikacije za iOS - Poglej naslednjo temo » | Pojdi na stran Prejšnja 1, 2 |
Gostovanje: 3fs.si |
Vsa vsebina spletne strani je last Jabuk.si in njegovih članov. © 2004 - 2020 Jabuk.si |
Kontakt Domov Na vrh strani |