| iPhone 4 | |||||
Vem vem
|
|||||
zdravo
sem lastnik iphona 4 32g bele barve, kupljenega pri simobilu. Včeri sem v rokah držal iphna 4 črne barve 16g, kupljenega iz anglije. ugotovil sem ,da je črn tanjši in lažji od belega. Kako je to možno? |
|||||
To se ti samo zdi
|
|||||
ja če je za 1 al pa 2mm tanjši sem dal na mizo in se točno vidi
|
|||||
Imaš napihnjeno baterijo?
_________________ Lp, 5R »That is one small step for man, one giant leap for a mankind.« |
|||||
Pri dobrih devetih milimetrih debeline naj bi bil 1 ali 2 mm tanjsi??? Ob izidu je bilo govora o 0,2 mm ... in to zelo tezko opazis... Je bilo pa precej debate okoli tega maja, ko je izsel bel iPhone ... >> http://goo.gl/0mzUh ![]() |
|||||
Mogoče ma tvoj več RAM-a
|
|||||
Veš da maš 32gb, to ga pa ja podebeli, pa tud težji je k je več podatkov gor
|
|||||
A nisi še nikoli slišal, da če se oblečeš v črno, da zgledaš bolj šlank?
|
|||||
Jp, jst odkar se oblačim v črno, se me iz profila komaj še opazi, hehe
|
|||||
verjetno bo res to. |
|||||
Vrjetno je že bilo kje kaj opisano, a vseeno. Zakaj ne morem naložiti videa iz Iphone 4 na FB ? Video je prikazan med "Photos", nima pa kljukice (slike imajo) in ko želim naložiti, imam ob videu prikazan znak (enosmerna) ?
Hvala _________________ I think my heart valves are desmodromically activated... |
|||||
Kaj, nihče ne ve odgovora na zgoraj zastavljeno vprašanje?
_________________ I think my heart valves are desmodromically activated... |
|||||
Mi lahko prosim kdo priporoči kašnega trgovca iz ebay-a s katerim je imel dobre izkušnje za nadomestne dele ali če obstaja kdo v slo? rabil bi za iphone 4 za naročilo novega back cover-ja in home buttna. Hvala za odg
|
|||||
| « Poglej prejšnjo temo - iPhone od vsepovsod - Poglej naslednjo temo » | Pojdi na stran Prejšnja 1, 2, 3 ... 73, 74, 75 |
Gostovanje: 3fs.si |
Vsa vsebina spletne strani je last Jabuk.si in njegovih članov. © 2004 - 2020 Jabuk.si |
Kontakt Domov Na vrh strani |